Amna și-a pierdut băiețelul în pădure. ”Am făcut un atac de panică”

16.06.2022, 12:38
Amna și-a pierdut băiețelul în pădure. ”Am făcut un atac de panică”
Amna, despre cea mai teribilă perioadă din viața ei. ”Și nu știam dacă o să mai trăiesc, cât o să mai trăiesc”

Amna a trecut prin moment de coșmar. Vedeta a și-a pierdut băiețelul în pădure într-un moment de neatenție.  Artista a povestit cum fiul ei a dispărut de lângă ea într-o fracțiune de secundă. Cântăreața a făcut atac de panică. „Al meu a fugit în pădure, de curând asta, și efectiv am făcut un atac de panică pentru că nu îl mai găseam”, a povestit Amna.

Amna a trecut prin cel mai greu moment al vieții sale. Cântăreața a ieșit într-un parc de la marginea pădurii alături de fiul său pentru a se bucura de natură și plimbare, dar a avut parte de șocul vieții ei. Vedeta și-a pierdut băiețelul într-o secundă de neatenție, iar când s-a întors nu l-a mai văzut. Vedeta a făcut un atac de panică și a plâns în hohote, strigându-l și căutându-l în același timp pe cel mic.

Persoanele care se aflau în parc au încercat să o ajute pe artistă și au pornit în căutarea micuțului.

Amna și-a pierdut băiețelul în pădure

„Al meu a fugit în pădure, de curând asta, și efectiv am făcut un atac de panică pentru că nu îl mai găseam. Îl căutam eu și încă șapte mămici și nouă copii. El s-a dus să descopere o comoară, a vrut să fie cel mai curajos dintre copii și în momentul în care m-am întors 10 secunde, a luat-o la fugă în pădure. M-am stăpânit foarte tare să nu fac foarte urât, dar am plâns în hohote.”, a  povestit Amna pentru EGO.ro.

Într-un final, cu inima cât un purice, Amna și-a găsit copilul. Vedeta și-a pedepsit băiețelul, apoi i-a explicat că nu este deloc bine ce a făcut.

”L-am pedepsit”

„L-am pedepsit, l-am trimis în mașină și i-am zis că plecăm acasă. Iar acasă i-am explicat riscurile care sunt atunci când te pierzi de părinți. Până atunci nu îi spusesem toate astea. Am încercat să nu-l sperii cu tot felul de povești că este furat. Sau cum ne explicau bunicii noștri că dacă nu suntem cuminți, ne bagă în sac.

I-am explicat că în pădure îl poate fura cineva, îl poate mânca un animal, poate să rămână rătăcit acolo, să putrezească de foame și de frig. Când am revenit în parc, lângă pădure, în același loc, i-am zis că acum știe riscurile, poate să se ducă în pădure să-și caute comoara. Nu s-a mai dus nicăieri”, a declarat Amna, potrivit ego.ro.

 

citește și...