Amna nu mai vrea să audă de căsătorie. ”Mi se pare că am trecut prin foarte multă durere în ultimii ani”

04.05.2021, 16:47
Amna nu mai vrea să audă de căsătorie. ”Mi se pare că am trecut prin foarte multă durere în ultimii ani”
Amna nu mai vrea să audă de căsătorie. ”Mi se pare că am trecut prin foarte multă durere în ultimii ani”

Cântăreața Amna a făcut dezvăluiri din viața sa. Artista a vorbit despre o eventuală nouă căsătorie.

Amna a divorțat de tatăl fiului său după nouă ani de căsnicie. În anul 2019, la finalul lunii iulie, solista a anunțat pe Facebook că s-a despărțit de Cristi Mușat. În cadrul unui inrterviu pentru Antena Stars, Amna a mărturisit că nu se vede mireasă pentru a doua oară, deși trăiește o nouă poveste de dragoste. ”Eu nu îmi mai doresc o altă căsătorie, nu îmi mai doresc un alt copil, mi se pare că am trecut prin foarte multă durere în ultimii ani de căsătorie pentru că persoana de lângă mine nu a avut capacitatea de a înțelege durerea mea și cred că dacă ești profund, îți trebuie un om profund lângă tine. Și după divorț, foarte multă durere. L-am așteptat foarte mult pe el să se schimbe și se se întoarcă acasă. Am vorbit cu terapeuți, am făcut de toate. Până când a apărut altcineva în viața mea și până când mi-am permis asta, atenție! Viața e scurtă și vezi că e făcută din momente. Îți dai seama, ai discernământ”, a declarat Amna, citată de spynews.ro.


„Eu în momentul ăsta nu mă mai văd căsătorită. Nu spun că nu sunt iubită sau nu vreau iubire. Nu știu de ce ar trebui să mai trec prin hârțogăraie, niște acte… de ce? E iubire? Să fie. Am un anumit statut, nu pot să mă gândesc dacă s-a căsătorit cu mine pentru că, pentru că. Eu iubesc, este minunat, este de 20 de milioane de ori mai intens. Cineva are mare rănbdare cu mine. Sunt imposibilă la momentul de față pentru că sunt traumatizată, dar este incredibil cum îți dă Dumnezeu ce ai nevoie. Sunt pe treaba mea, dar nu-mi trebuie mutat împreună, căsătorie și alte chestii”, a mai spus artista.

Amna, despre momentele dificile din carieră

Amna, pe numele său real Cristina Andreea Mușat,a făcut mărturisiri despre momentele dificile prin care a trecut pentru a reuși să realizeze ceea ce și-a propus.

În cadrul unui interviu pentru revista Viva, Amna, fostă concurentă la show-ul ”Survivor România”, a explicat că a avut parte de momente dificile, însă a reușit să treacă cu optimism peste ele.

”Da. Au fost momente dificile, dar am trecut cu optimism peste ele. Îmi amintesc că am renunțat la ratele de leasing la prima mașină, pe care am returnat-o, ca să reușesc să scot pe piață prima piesă. Însă la începutul carierei am renunțat la mine, la Andreea (n.r. numele real al artistei), pentru a deveni Amna. Am dorit ca Amna să fie cunoscută. Acum am reușit să le aduc și pe Amna și pe Andreea în același brand. Când am început să scriu în română, lumea nu m-a perceput că pe un artist român (n.r. Amna devenise deja un nume internațional). Atunci mi-am spus că nu mai am nimic de pierdut, că voi scrie din suflet și oamenii au înțeles cine sunt cu adevărat și ce fac. Când am adus-o și pe Andreea în percepția publicului, s-a construit întregul”, a detaliat artista.

citește și...