Amna, momente dificile după ce s-a infectat cu COVID-19. Cum a afectat-o infecția

14.04.2021, 12:05
Amna, momente dificile după ce s-a infectat cu COVID-19. Cum a afectat-o infecția
Amna, momente dificile după ce s-a infectat cu COVID-19. Cum a afectat-o infecția

Amna trece prin momente dificile după ce s-a infectat cu coronavirus. Solista le mărturisea fanilor, în urmă cu o săptămână, că a fost testată pozitiv cu COVID-19 și a ajuns de urgență la spital. 

Amna a povestit recent că simptomele pe care le are nu sunt deloc ușoare. Cântăreața a dezvăluit că că este chinuită de boală și că s-a simțit destul de rău în ultima perioadă.

Amna, afectată de COVID-19

„Aveam niște filmări și eram foarte moleșită, nu puteam sa stau în picioare. Mi-am luat temperatura, aveam 38, am făcut teste rapide, vreo 4-5, acasă. Toate erau pozitive. Am fost la spital și testul a ieșit pozitiv și acolo. Am avut un atac de panică inițial. Am avut toate stările: frison, durere de cap, dureri musculare, febră 4-5 zile, nu mai am gust miros de cinci zile. Este vorba de un virus agresiv.

În fiecare zi aveam altă stare. Am început cu dureri de cap și ochi. Apoi frison, febră, tuse. Senzația că nu-mi ajunge aerul, deși saturația era în regulă. Psihic, faci atacuri de panică. Apoi transpirații noaptea. Mănânc ca să mănânc. Azi mi-a scăzut oxigenul un pic. Am fost la spital, am făcut analize la plămâni.

Dacă mă simt rău vine salvarea și mă ia. În momentul de față iau numai vitamine, recomand tuturor să meargă după sfatul medicului. Iau paracetamol și anticoagulant făcut în burtă. Mi-am făcut-o singură!”, a povestit ea în emisiunea ”Exclusv VIP”, de la Prima TV

 

citește și...