Amna a ajuns de urgență la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19

09.04.2021, 11:46
Amna a ajuns de urgență la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19
Amna a ajuns de urgență la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19

Amna trece prin momente dificile! Cântăreața a ajuns de urgență la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19.

Chiar ea a fost cea care a anunțat pe contul personal de Instagram că se află pe mâinile medicilor.

Amna a fost diagnosticată cu coronavirus

“Toată lumea se întreabă de ce nu mai sunt pe rețelele de socializare. Cred că v-ați prins și voi că se întâmplă ceva nelalocul lui. A venit momentul să trec și eu prin acest COVID. Ce să vă zic, să fim bine, aveți grijă, protejați-vă, purtați măști. Eu am făcut toate aceste lucruri, dar tot am reușit să mă îmbolnăvesc”, a spus Amna, direct de pe patul de spital.

În urmă cu mai bine de o lună, Amna a trecut printr-o intervenție chirurgicală după întoarcerea de la Survivor România.

‘Vineri la ora 12.00 mă operez. Am făcut analizele necesare. Am făcut, de fapt, vizita preanestezică, pentru că urmează să fac acea operație pe care trebuia s-o fac în Republica Dominicană. Mi-au recoltat analize. Urați-mi succes”, anunța solista, pe contul ei de Instagram.

A avut probleme la Survivor

Amna a precizat că a știut că are probleme de sănătate înainte de plecarea la ‘Survivor România’. Din păcate, în Republica Dominicană, ea a contractat și o bacterie.

‘Bila trebuia scoasă la un moment dat, dacă mă hotăram să efectuez aceasta intervenție chirurgicală, pentru că aveam niste chisturi. Eu nu am avut o criză de bilă la «Survivor România», a fost vorba de o bacterie de la care am avut durerile de stomac. Mă operez, pentru că îmi doresc să nu mai am probleme din cauza bilei niciodată, e o chestiune cu care m-am confruntat înainte de Dominicană. Eu nu mă operez acum pentru că s-a întâmplat ceva cu bila mea cât am fost la «Survivor România», trăiam cu această problemă, acele chisturi de care spuneam’, a declarat solista pentru Click!

citește și...