Amintirile lui Neti Sandu de Revelion. ”A venit un viscol și ne-a ajuns zăpada până la genunchi, iar noi trebuia să mergem mult pe jos până la gară”

31.12.2021, 13:47
Amintirile lui Neti Sandu de Revelion. ”A venit un viscol și ne-a ajuns zăpada până la genunchi, iar noi trebuia să mergem mult pe jos până la gară”
Amintirile lui Neti Sandu de Revelion. ”A venit un viscol și ne-a ajuns zăpada până la genunchi, iar noi trebuia să mergem mult pe jos până la gară”

Neti Sandu, cea care prezintă horoscopul la postul de televiziune Pro TV, a mărturisit care sunt Revelioanele pe care nu o să le uite niciodată. ”A venit un viscol și ne-a ajuns zăpada până la genunchi, iar noi trebuia să mergem mult pe jos până la gară” , a povestit vedeta de televiziune, în vârsrtă de 63 de ani.

Neti Sandu a povestit, pentru click.ro, care sunt Revelioanele care i-au rămas în minte.

Vedeta a mărturisit că sunt două zile de Anul Nou pe care nu are cum să le uite.

Amintirile lui Neti Sandu de Revelion. ”Era ceva de vis, feerie curată. Și cabana, și masa de revelion – a fost spectacol”

”Sunt chiar două. Îmi aduc aminte când am mers cu părinții, la Fierbinți și eram mici – până în 10 ani. Și mama avea ciorapi de mătase – așa se purta pe vremea aia, nu cum avem noi, acum, dres – și era în pantofi – așa am plecat noi, pentru că făceam doar o oră cu trenul. A venit un viscol și ne-a ajuns zăpada până la genunchi, iar noi trebuia să mergem mult pe jos până la gară. Eram foarte mici că ne ajungea zăpada până sus”, a dezvăluit Neti Sandu.

”Acela a fost primul pe care nu o să-l uit, iar al doilea, când am fost cu toții la Voineasa, la Revelion și ne-am înghesuit într-o viluță (probabil vila avea dimensiuni ok, dar eram noi foarte mulți). Oricum, a fost frumos și tot timpul pomenim acel Revelion care a avut tot ce-i trebuie – printre care și niște imagini extraordinare de brazi încărcați cu zăpadă – era ceva de vis, feerie curată. Și cabana, și masa de revelion – a fost spectacol”, a adăufat aceasta.

Neti Sandu a fost căsătorită doi ani

Neti Sandu, cea care prezintă previziunile astrologice la Pro TV, și-a deschis sufletul. Într-un interviu pe care i l-a acordat Andreei Esca la radio, Neti Sandu povestea că a fost căsătorită timp de doi ani.

„M-am măritat și a durat doi ani. Cred că aveam 24 de ani. Nu era un colg de facultate, era un prieten. N-a ținut pentru că eram foarte diferiți. După aceea am avut o relație de 10 ani. Și a plecat. El. Eu nu am spus nimic. Am zis că omul e liber să facă ce vrea. A fost înfiorător de greu, nu greu. Mi-a lăsat o hârtie în care mi-a spus că nu se poate ceva mai perfect decât mine. El a invocat motivul că avea impresia că eu îi port ghinion. Nu eu, stai că formulara era alta: că ne purtăm ghinion unul altuia. El avea nevoie de un vinovat și eu de aceea nu am luptat niciun milimetru. Nu i-am cerut nicio explicație”, a dezvăluit Neti Sandu.

Aceasta mărturisit, pentru revista Unica, că unul dintre marile sale regrete este acela că nu a avut copii. „Sincer, îmi pare rău că nu am copii, dar la tinerețe mă gândeam că va fi greu să-i fac. Acum constat că era bine să fi avut. Resimt că nu îi am, dar în tinerețe nu am fost în stare să-i fac, nu că n-aș fi putut. Am considerat că nu era momentul și cred că aș fi greșit foarte tare cu educația lor. Foarte târziu am aflat cum trebuie să crești un copil. Eu vin dintr-o perioadă în care lucrurile stăteau cu totul altfel față de cum sunt acum. Atunci nu aveam acces la nimic”, a explicat Neti Sandu.

citește și...