Amintirile din școală ale Amaliei Enache. ”Cumva nu aveam încotro decât să fiu cea mai bună din școală”

05.09.2022, 14:44
Amintirile din școală ale Amaliei Enache. ”Cumva nu aveam încotro decât să fiu cea mai bună din școală”
Amintirile din școală ale Amaliei Enache

Vedeta de televiziune Amalia Enache și-a amintit de vremea copilăriei și a povestit cum era pe vremea când se afla pe băncile școlii. ”Dar eu am fost fată de director de școală, cumva nu aveam încotro decât să fiu cea mai bună din școală, să nu-mi fac părinții de rușine!”, a mărturisit prezentatoareea de la Pro TV.

Amalia Enache  a dezvăluit cum era ea pe vremea când era elevă.

Vedeta a mărturisit, pentru click.ro, că a fost o elevă premiantă. ”Premiul I! Cu coroniță! Fără niciun efort, fără niciun ajutor la teme de la părinții mei! Dar eu am fost fată de director de școală, cumva nu aveam încotro decât să fiu cea mai bună din școală, să nu-mi fac părinții de rușine!”, a mărrturisit ea.

Amintirile din școală ale Amaliei Enache. ”Am mai și copiat”

”Pe vremea mea să știi că se mai copia. Ar fi aiurea să zicem… Acuma mi se pare că e mai serioasă treaba. Am mai și copiat, să știi, dar în niciun caz la copilăria asta foarte mică, adică 1-4, nu știu. Cumva prin liceu înveți lucrurile astea!”, a mai dezvăluit Amalia Enache.


Prezentatoarea TV a spus și ce materii nu îi plăceau la școală: ”Lucrurile care presupuneau nu materia în sine, dar enumerararea de ani la istorie, memorarea unor ani în care s-au întâmplat niște lucruri și nu povestea. În continuare cred că istoria este ceva fascinant, dacă le-o spui copiilor sub formă de poveste, de întâmplări, dacă îi pui să memoreze o cronologie, în ce an a izbucnit nu știu ce război, în ce an s-a terminat, în ce dată exactă, nu e interesant pentru un copil cu mintea încă în formare. Nu mi-au plăcut lucrurile astea cronologice și geografia nu mi-a plăcut tocmai pentru că nu era însoțită de povești. Acum citesc mai multe despre geografie de când vizitez și călătoresc în niște țări pentru că mă interesează pe mine, dar așa, enumerate cu nord-vest-est, iară nu pot să zic că m-a pasionat”.

Amalia Enache este mama unei fetițe

Amalia Enache este cunoscută publicului telespectator din postura de prezentatoare de știri la postul de televiziun e PRO TV. În plan personal, Amalia Enache are o fetiță superbă, care se numește Alma. Vedeta a vorbit despre fiica sa, dar și despre tatăl micuței în cadrul unui interviu pentru click.ro.

Întrebată cine este tatăl fetiței ei, Amalia Enache a fost extrem de discretă și nu a dat prea multe detalii: ”E tatăl ei. Nu este o persoană publică. Preferă să rămână în spate. Are un alt stil de viață decât al nostru. Este de mai bine de doi ani, aici, în România. E aici, cu noi”.

Vedeta TV a explicat și cine o ajută cu creșterea fetiței: ”Nu am o bonă. E bunica, e tatăl ei, atât. Suntem în familie”.

citește și...