Amintirile din copilărie ale lui Pavel Bartoș. ”La proba pe sac de nailon am luat locul 1”

25.11.2022, 14:38
Amintirile din copilărie ale lui Pavel Bartoș. ”La proba pe sac de nailon am luat locul 1”
Amintirile din copilărie ale lui Pavel Bartoș

Actorul și prezentatorul de televiziune Pavel Bartoș, în vârstă de 47 de ani, și-a adus aminte de vremurile copilăriei. Acesta a povestit că pe vremea când era copil a paticipat la numeoase concursuri, unde a și ieșit învingător. Am luat premiu la Maratonul Zăpezii, am luat locul 1 la proba pe obiecte improvizate. Adică m-am dus pe un capac de WC și am luat premiu. Ba nu, mint. La proba pe sac de nailon am luat locul 1”, a povestit acesta.

Pavel Bartoș este cunoscut publicului larg ca actor, dar și ca prezentator de televiziune al show-urilor ”Românii au talent”, alături de Smiley”, și ”Vocea României”, de la Pro TV.  În ceea ce privește viața personală, Pavel Bartoș are o familie foarte frumoasă. Actorul și prezentatorul de televiziune formează un cuplu extraordinar cu soția sa, Anca, împreună cu care are  trei fiice: Eva, Sofia și Rita.

Pavel Bartoș și-a amintit de vremurile copilăeriei și a scos la iveală lucruri mai puțin știute din trecutul său. Actorul a povestit, pentru revista Viva, că pe vremea când era copil obișnuia să partocipe la tot felul de concursuri.

Amintirile din copilărie ale lui Pavel Bartoș. ”Luam foarte multe premii la talente”

”Da, luam premii de talente. Am luat premiu la Maratonul Zăpezii, am luat locul 1 la proba pe obiecte improvizate. Adică m-am dus pe un capac de WC și am luat premiu. Cum să spun, era proba de săniuș și proba de obiecte improvizate. Ba nu, mint. La proba pe sac de nailon am luat locul 1. Dar am mai obținut un premiu și la pictură. Luam foarte multe premii la talente. Am făcut brigada artistică, iar la școală eram undeva de mențiunea l și ll”, a detaliat Pavel Bartoș pentru sursa mai sus-menționată.

”Ideea este că, la un moment dat, mergeam la concursurile acestea de talente și dacă erai talentat la ceva, câștigai o tabără la Năvodari sau la Homorod. Și cum ai mei nu-și permiteau pe atunci să-mi plătească o astfel de vacanță, eu eram fericit că merg în aceste tabere”, a mai spus acesta.

citește și...