Amintirile din copilărie ale Corinei Dănilă. ”Mai tot timpul aveam genunchii juliți”

01.06.2020, 15:15
Amintirile din copilărie ale Corinei Dănilă. ”Mai tot timpul aveam genunchii juliți”
Amintirile din copilărie ale Corinei Dănilă. ”Mai tot timpul aveam genunchii juliți”

Vedeta de televiziune Corina Dănilă a povestit cum era pe vremea copilăriei și ce boacăne făcea.

De 1 iunie, Ziua Copilului, Corina Dănilă și-a amintit cum era ea în vremurile copilăriei.  Vedeta de la Televiziunea Națională a afirmat că era băiețoasă și nu-i plăcea să se joace cu păpușile.

„Nu îmi plăcea să mă joc cu păpuşile când eram mică. Cred că nici nu am avut păpuşi. Nu ratam însă jocurile de băieţi precum „Ţară, ţară vrem ostaşi”, urcatul pe garduri şi în copaci şi, mai tot timpul, aveam genunchii juliţi.

Exista însă şi o slăbiciune: căţeluşul de pluş Muchi, cu care dormeam. Îl primisem de la părinţii mei, ca un premiu de consolare că nu au vrut să ia un animal adevărat”, a declarat Corina Dănilă, potrivit click.ro.

 

Este mama unei fetițe

Corina Dănilă, care este cunoscută publicului ca actriță și prezentatoare de televiziune, a fost căsătorită cu prezentatorul sportiv Valentin Moraru. Vedeta re o fiică, Rianna, de 14 ani. Rianna, care este o adolescentă foarte frumoasă, este fruct al relației pe care prezentatoarea de televiziune a avut-o cu pilotul Norris Măgeanu. Corina Dănilă și Norris Măgeanu s-au despărțit în urmă cu ani.

Prezentatoarea TV mărturisea care este relația cu fata ei.

„Încerc să fiu prietena-mama. Ne avem una pe cealaltă și vorbim câte în lună și-n stele… Rianna este la fel de conștiicioasă precum eram eu la școală, foarte curioasă și deschisă la nou, citește mult, îi place fotografia și adoră plimbările în natură. Față de mine, ea este mult mai aplecată către tot ceea ce înseamnă device-uri. Asta e! Tehnica existentă acum le și permite tinerilor să fie bine informați, dacă îi interesează să nu rămână niște ignoranți… Ea e mult mai analitică și pragmatică decât felul în care eram eu, visătoare”, spunea Corina Dănilă despre fiica ei, într-un interviu.

citește și...