Amintirile din copilărie ale Andreei Berecleanu. ”Eu am fost educată să respect orice copil. Chiar și pe copiii securiștilor”

12.05.2022, 14:07
Amintirile din copilărie ale Andreei Berecleanu. ”Eu am fost educată să respect orice copil. Chiar și pe copiii securiștilor”
Amintirile din copilărie ale Andreei Berecleanu. ”Eu am fost educată să respect orice copil. Chiar și pe copiii securiștilor”

Vedeta de televiziune Andreea Berecleanu, în vârstă de 47 de ani, și-a amintit de copilăria petrecută în perioada comunismului. ”Eu am fost educată să respect orice copil. Chiar și pe copiii securiștilor”, a declarat prezentatoarea principalului jurnal de știri de la postul de televiziune Prima TV într-un interviu.

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri. În prezent, aceasta apare la postul de televiziune Prima TV. Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu Andrei Zaharescu, împreună cu care are doi copii, Eva și Petru. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan. Cei doi, care sunt căsătoriți din anul 2016,  îi au ca nași de cununie pe Ileana și Cătălin Badiu. Formează un cuplu, însă, de aproape zece ani.

Vedeta de televiziune și-a amintit de perioada  copilăriei sale, în epoca comunistă. Aceasta a dat detalii despre acele vremuri pentru revista Unica.

Amintirile din copilărie ale Andreei Berecleanu. ”Nu existau diferențe de clasa socială, nu ne interesa nimic legat de vestimentație sau unde se fac vacanțele”

”Am avut o copilărie fericită, într-o perioada complicată pentru poporul român. Comunismul a fost ca o boală, mulți au trăit așa, suferind, alții nici nu au rezistat. Ai mei erau deja căliți să fie supraviețuitori. Nu au lăsat regimul să le strice viața, familia, principiile, relațiile de prietenie. Așa încât eu, copil fiind, m-am bucurat cât am putut de mult. Joaca era principala evadare a noastră. Am avut șansa de a locui pe o stradă din vecinătatea a două parcuri mari. Unul istoric, Parcul Carol, iar vizavi, unul modern, Parcul Tineretului. Primul, era pentru citit, al doilea pentru plimbările cu bicicletă și role. Pe strada propriu zisă, ne întâlneam toți, indiferent de vârstă, și ne jucam orice”, a declarat Andreea Berecleanu.

”Nu existau diferențe de clasa socială, nu ne interesa nimic legat de vestimentație sau unde se fac vacanțele. Nu fac apologia egalitarismului, spun doar că eu am fost educată să respect orice copil. Chiar și pe copiii securiștilor. Asta am făcut și mai târziu, adică în zilele noastre. Dar afinități nu am cu ei, căci ne despart mentalități diferite. Evident că vorbesc despre persoane care au acum peste 50 de ani”, a adăugat vedeta TV.

citește și...