Amintiri triste pentru Fuego. ”Chiar în preajma Paștelui l-am pierdut pe tatăl meu”

17.04.2020, 12:41
Amintiri triste pentru Fuego. ”Chiar în preajma Paștelui l-am pierdut pe tatăl meu”
Amintiri triste pentru Fuego. ”Chiar în preajma Paștelui l-am pierdut pe tatăl meu”

Binecunoscutul cântăreț Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, are amintiri triste când se apropie Paștele. Este perioada în care l-a pierdut pe tatăl său.

Fuego l-a pierdut pe tatăl său în urma cu ani. Tragedia se întâmpla înainte de sărbătorile pascale.

”Mai triste au fost toate sărbătorile din 2010 încoace, pentru că atunci, chiar în preajma Paştelui, l-am pierdut pe tatăl meu. Şi e mai urât totul fără el.

Cele mai frumoase amintiri sunt fireşte, cele din copilărie, când venea Paştele şi simţeam mirosul de cozonaci cu mac făcut de bunica mea, făceam ouă roşii şi mergeam la Denii şi cântam la strană”, a mărturisit Fuego pentru okmagazine.ro.

Artistul nu va putea merge anul acesta de Paște la Turda, la mama și la bunica sa.

”Nu, nu voi merge la Turda de sărbători. Nici nu am cum şi nici nu vreau să încalc sfatul autorităţilor, mai ales că am ales să le protejez încă de la începutul pandemiei. Le-am trimis pachete de sărbători, cu o mulţime de surprize, vorbim zilnic şi ne vedem pe Skype şi-atunci dorul nu e foarte mare.

Fireşte că totul va fi mai trist cumva, pentru că era o obişnuinţă să fim aproape în preajma sărbătorilor pascale, şi cu familia şi prietenii din copilărie. Dar privesc acest timp ca pe un soi de reconfigurare a noastră. Prea am devenit răi şi duşmănoşi şi poate că vom ieşi mai iertători, mai plini de altruism, mai decenţi şi mai demni, fără invidii şi ranchiuni”, a declarat Fuego.

citește și...