AMI, despre primul rol la ”Te cunosc de undeva”. „Nu mă aşteptam să începem aşa în forţă!”

12.09.2020, 09:22
AMI, despre primul rol la ”Te cunosc de undeva”. „Nu mă aşteptam să începem aşa în forţă!”
AMI, despre primul rol la ”Te cunosc de undeva”. „Nu mă aşteptam să începem aşa în forţă!”

AMI (Andreea Ioana Moldovan), care participă în cel mai nou sezon ”Te cunosc de undeva!”, a avut parte de o sperietură de zile mari chiar la prima zi de antrenamente. Concurenta a primit un rol deloc uşor, care pe deasupra presupune şi câteva mişcări la bară.

AMI a povestit despre experiența prin care a trecut la emisiunea de la Antena 1.

„Prima zi de antrenamente, prima provocare straşnică. Ruly (n.r. ruleta), cum o alintă colegii ( chiar aşa, de ce or mai avea si cuvinte de alint pentru ea, nu ştiu?!) mi-a adus un personaj care pe lângă o voce greu de egalat, mai şi dansează la bară. Aşadar, prima zi de antrenamente, emoţii cât cuprinde şi totul nou în jur, inclusiv bara de dans.

A fost un moment în care dansatorii mă ridicau pe umerii lor, iar eu, nefiind pregătită de coborâre, am rămas cu mâna agăţată de bară. Pe moment, datorită adrenalinei, n-am simţit nimic, am lucrat mai departe, m-am bucurat de întregul moment, însă aveam să constat mai târziu pagubele. A doua zi, când m-am trezit, nu prea mai puteam să-mi mişc umărul, aşa că au urmat câteva zile de antiinflamatoare şi unguente. Nu mă aşteptam să începem aşa în forţă!”, a declarat AMI.

”Te cunosc de undeva” revine pe micile ecrane în data de 12 septembrie

Cel de-al 15-lea sezon ”Te cunosc de undeva!” va avea premiera sâmbătă, 12 septembrie, de la 20:00, la Antena 1. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul cu mari surprize, multă voie-bună și transformări spectaculoase.

Trei perechi inedite de artişti vor performa în fața telespectatorilor Antenei 1 și a juriului ”Te cunosc de undeva!”, în timp ce cinci concurenţi vor evolua singuri. Așadar, în cel de-al 15-lea sezon al transformărilor, Monica Anghel revine pe scenã, de data aceasta alãturi de bunul sãu prieten, Marcel Pavel, Romicã Ţociu va face echipã cu Adriana Trandafir, în vreme ce Liviu Vârciu va concura din nou alături de Andrei Ștefănescu, iar Cãtãlina Grama Jojo, Adda, Ami, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu vor evolua solo.

citește și...