Amănunte neștiute despre Cornelia Rednic. ”Așa că m-am învățat minte”

30.11.2022, 14:02
Amănunte neștiute despre Cornelia Rednic. ”Așa că m-am învățat minte”
Amănunte neștiute despre Cornelia Rednic

Cântăreața de muzică populară Cornelia Rednic, în vârstă de 47 de ani, a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre ea. Artista a mărturisit că nu a dus lipsă de nimic în copilărie, iar acum a ajuns să nu mai pună mare preț pe lucrurile materiale. Așa că m-am învățat minte. Lucrurile pentru mine nu valorează. Pentru mine valorează oamenii”, a spus vedeta.

Cornelia Rednic este o cunoscută interpretă de folclor. În plan personal, Cornelia Rednic formează o familie alături de Lupu Rednic, cel care îi este și partener de scenă.

Într-un interviu acordat revistei Viva, Cornelia Rednic a mărturiisit că a avut o copilărie lipsită de griji, iar în timp a învățat să nu mai pună preț pe obiecte, ci pe oameni.

Amănunte neștiute despre Cornelia Rednic. ”Dacă am oameni care mă iubesc și pe care eu îi iubesc este totul pentru mine”

”Eu am fost singură la părinți și în copilărie mie nu mi-a lipsit nimic. Nu eram foarte bogați, dar eram din clasa de mijloc, niște oameni bine. Nu mi-a lipsit nimic. Așa că eu nu știu vreodată în viața mea să-mi fi dorit vreun lucru și să nu îl am. O singură dată, după ce ne-am căsătorit, la câțiva ani de zile. Ne era destul de greu financiar și mi-am dorit și eu foarte mult o blană. Bineînțeles că mi-am luat acea blană și, după ce am luat-o, am constatat că nici nu sunt atât de fericită cu blana aceea. Așa că m-am învățat minte. Lucrurile pentru mine nu valorează. Pentru mine valorează oamenii. Și dacă am oameni care mă iubesc și pe care eu îi iubesc este totul pentru mine”, a mărturisit Cornelia Rednic.


”Eu nici eu, de felul meu, nu fac cadouri extravagante și scumpe, pentru că mi se pare că ne pierdem. Se pierde relația, se pierde esența în cazul ăsta. Cadourile trebuiesc făcute din suflet, dar mai mult simbolice. O floare, o atenție… să vezi că se gândește omul la tine”, a mai spus aceasta.

citește și...