Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu, dezvăluiri inedite din mariajul lor. ”Nu suntem deloc egali în sarcinle casei”

14.02.2022, 16:31
Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu, dezvăluiri inedite din mariajul lor. ”Nu suntem deloc egali în sarcinle casei”
Amala Năstase și Răzvan Vasilescu, dezvăluiri inedite din mariajul lor. ”Nu suntem deloc egali în sarcinle casei”

Amalia Năstase și actualul său soț, Răzvan Vasilescu, au acordat un interviu în care au dat detalii inedite din mariajul lor. C ei doi sunt căsătoriți din anul 2016 ș au împreună un băiat. ”Nu suntem deloc egali în sarcinle casei”, a dezvăluit Amalia Năstase despre relația cu acrtualul său partener de viață.

Amalia Năstase a fost căsătorită cu Ilie Năstase și a divorțat de acesta în urmă cu peste zece ani. Din mariajul lor au rezultat două fete, Alessia și Emma. În anul 2016, Amalia Năstase s-a recăsătorit cu Răzvan Vasilescu, un om de afaceri cu care are un băiat pe nume Toma. Cu toate acestea, Amalia Năstase poartă în continuare, inclusiv în acte, numele fostului partener de viață, legendarul campion de tenis Ilie Năstase.

Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu au acordat un intervu pentru paginadepsihologie.ro, în care au vorbit despre relația dintre ei și au dat detalii din căsnicia lor.

Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu, dezvăluiri inedite din mariajul lor. ”La noi este o relație unde Răzvan face mai multe lucruri pentru Amalia decât face Amalia pentru Răzvan”

”La noi este o relație unde Răzvan face mai multe lucruri pentru Amalia decât face Amalia pentru Răzvan. Doar iubirea e la fel, în rest, Răzvan aduce apa Amaliei când îi e lene să se ducă la bucătărie, Răzvan merge la cumpărături, Răzvan face cel mai bun grătar, cele mai bune cocktailuri etc. Nu suntem deloc egali în sarcinile casei, pentru că așa arată un bărbat că iubește o femeie, o răsfață la maxim”, a declarat Amalia Năstase.

”Discuțiile târzii de la sfârșitul zilei în care vorbim despre noi, ne amintim momente și ne redescoperim continuu. E momentul în care punem tot ce e în jur pe pauză și ne întoarcem la „noi“. Ce face Amalia pentru mine? Tot ce nu pot face eu pentru mine!”, a spus Răzvan Vasilescu.

Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu, dezvăluiri inedite din mariajul lor. Ce au declarat despre provocările din viața lor

Cei doi au vorbit și despre provocările din viața lor.

”Am trecut prin foarte multe împreună, de la pierderea oamenilor dragi până la sacrificii pentru copii și eșecuri în business și am trecut peste ele tocmai pentru că ne iubim”, a mărturisit Amalia Năstase.

”În cazul nostru, au fost multe, așa cum spune și Amalia; de la eșecuri în business până la cele mai grele momente în care am pierdut oameni dragi. Dar pentru că au fost multe, de aceea suntem și așa puternici împreună”, a explicat Răzvan Vasilescu.

citește și...