Amalia Năstase se confesează. ”Îmi place să fiu căsătorită! Sunt cu omul pe care îl iubesc!”

04.12.2022, 15:54
Amalia Năstase se confesează. ”Îmi place să fiu căsătorită! Sunt cu omul pe care îl iubesc!”
Amalia Năstase se confesează

Amalia Năstase, fosta parteneră de viață a ex-jucătorului de tenis Ilie Năstase, a vorbit deschis despre căsătorie. În prezent, aceasta formează o famile alături de Răzvan Vasilescu. ”Îmi place să fiu căsătorită! Sunt cu omul pe care îl iubesc!”, a spus Amalia Năstase la o emsiune de la postul de televziune Kanal D.

Amalia Năstase a fost căsătorită cu Ilie Năstase și a divorțat de acesta în urmă cu peste zece ani. Din mariajul lor au rezultat două fete, Alessia și Emma.

În anul 2016, Amalia Năstase s-a recăsătorit cu Răzvan Vasilescu, un om de afaceri cu care are un băiat pe nume Toma. Cu toate acestea, Amalia Năstase poartă în continuare, inclusiv în acte, numele fostului partener de viață, legendarul campion de tenis Ilie Năstase.  Prezentă la emisiunea ”Teo Show”, moderată de Teo Trandafir la postul de televiziune Kanal D, Amalia Năstase a vorbit despree căsătorie.

Amalia Năstase se confesează. ”Eu nu înțeleg când alții nu vor să se căsătorească!Până la urmă dacă e doar o hârtie, de ce să nu o faci?”

„Nu de asta s-a terminat prima mea căsătorie, că mi-am dat seama că sunt constrânsă de actul căsătoriei! Nu, sub nicio formă, adică, eu sunt foarte liberă dar în același timp am foarte multe tradiții pentru că fără tradiții nu putem să fim noi! Eu sunt măritată cu Răzvan în Las Vegas și suntem căsătoriți!”, a declarat Amalia Năstase, potrivit revistei Elle.


”Am copii care au crescut într-o familie, care indiferent că s-a destrămat prima familie, au crescut în a doua familie la fel de armonios! Îmi place să fiu căsătorită! Sunt cu omul pe care îl iubesc! Eu nu înțeleg când alții nu vor să se căsătorească! Până la urmă dacă e doar o hârtie, de ce să nu o faci?”, a adăugat vedeta.

 

citește și...