Amalia Năstase: ”Pentru mulți va veni Paștele cu disperare, frică și foame”

13.04.2020, 12:39
Amalia Năstase: ”Pentru mulți va veni Paștele cu disperare, frică și foame”
Amalia Năstase: ”Pentru mulți va veni Paștele cu disperare, frică și foame”

Amalia Năstase a comentat despre situația multor români în această perioadă de criză provocată de pandemia de coronavirus.

Amalia Năstase și-a spus foarte clar părerea despre situația în care se află numeroși români care, din cauza situației financiare, sunt nevoiți să plece la muncă pentru a-și putea înteșține familile.

”Când mai ai bani să mai cumperi mâncare pentru tine și pentru familia ta pentru o zi sau două, când ești în vârstă și ai plătit întreținerea și lumina și ți-au mai rămas niște bănuți să îți cumperi ceva ce e de 3-4 ori mai scump acum, când stai 4-5 persoane într-o garsonieră de săptămâni întregi, când ce scriu mai sus se aplică la sute de mii de oameni, e foarte greu să vezi pe FB că te ceartă toți de ce pleci să “te distrezi” în Germania la munca grea a câmpului, de ce mergi la piață în căutare de ceva foarte ieftin de mâncare, de ce încerci să îți scoți copiii la soare”, a scris Amalia Năstase în medul online.

Aceasta i-a îndemnat pe oameni să nu-i mai judece pe ceilalți și să încerce să le sară în ajutor celor care au nevoie.

”E greu pentru enorm de mulți oameni, dragii mei, e foarte greu, dacă nu știi ce înseamnă disperarea să nu ai ce da copiilor tăi de mâncare, poate că nici nu poți să înțelegi altora, dar încercați să vă imaginați pe voi în situațiile astea. Ei nu au de ales. Nu mai judecați, nu mai certați. Dacă puteți, ajutați. Pentru mulți va veni Paștele cu disperare, frică și foame. Duceți fiecare care puteți un cozonac și niște ouă roșii cui știți că nu are. Înainte să murim de corona o să se moară de foame”, a încheiat Amalia Năstase.

citește și...