Amalia Năstase, în doliu. „Ne-ai iubit pe toți cum numai tu puteai”

18.03.2022, 18:53
Amalia Năstase, în doliu. „Ne-ai iubit pe toți cum numai tu puteai”

Amalia Năstase este în doliu, după ce cel mai iubit câine din lume, a murit, Bruneta a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, fiind extrem de îndurerată. ”Iți mulțumim că ai fost cel mai curajos câine și ne-ai iubit pe toți cum numai tu puteai”. Mai multe vedete i-au transmis mesaje vedetei și au regretat că animalul de companie al familiei a murit.

Fosta soție a lui Ilie Năstase trece prin momente cumplite, după ce câinele familiei a încetat din viață, cel mai probabil de bătrânețe.

Câinele familiei, care purta numele de Alfie și pe care l-a crescut de când era pui, era membrul familiei și era prezent tot timpul alături de copiii Amaliei, împărtășind cele mai frumoase momente, încă de când aceștia erau mici.

„Ne-ai iubit pe toți cum numai tu puteai”

Amalia a anunțat trista veste și a împărtășit un mesaj pe rețelele de socializare prin care și-a luat rămas bun de la prietenul drag al familiei.

„Cel mai iubit câine din lume s-a dus să alerge în raiul cățeilor cu o parte din inima noastră cu tot. Te iubim mult, dragă Alfie și îți mulțumim că ai fost cel mai curajos câine și ne-ai iubit pe toți cum numai tu puteai, total. Nu te vom uita niciodată. Chiar niciodată.”, a fost mesajul Amaliei Năstase.

Fotografia a strâns peste 10.000 de aprecieri.

Fanii s-au întristat

Fanii au empatizat cu Amalia Năstase, iar Dana Budeanu a vrut să destindă atmosfera și i-a transmis un mesaj amuzant.

„E cu toți câinii de șmecheri acum, cântă cu ăla al lu’ Sinatra, se joacă poker cu ăla a lu’ Al Capone, stați cuminți!”, a scris Dana Budeanu.

În 2016, după ce a devenit mămică, Amalia Năstase povestea că Alfie are grijă de cel mic. Vedetă îl născuse pe micuțul pe care îl are din relaţia cu Răzvan Vasilescu.

citește și...