Amalia Năstase, despre slăbit. ”Nu pot să-mi las proiectele mele să stau toată ziua într-o oglindă să mă măsor și să țin diete”

23.10.2022, 16:03
Amalia Năstase, despre slăbit. ”Nu pot să-mi las proiectele mele să stau toată ziua într-o oglindă să mă măsor și să țin diete”
Amalia Năstase, despre slăbit

Amalia Năstase, fosta partenerră de viață a ex-jucătorului de tenis Ilie Năstase, a vorbit despre slăbit și diete. În urmă cu ceva timp, aceasta a dat jos 10 kilograme într-un timp scurt – o lună și jumătate. ”Nu pot să-mi las proiectele mele să stau toată ziua într-o oglindă să mă măsor și să țin diete”, a declarat Amalia Năstase.

Amalia Năstase a fost căsătorită cu Ilie Năstase și a divorțat de acesta în urmă cu peste zece ani. Din mariajul lor au rezultat două fete, Alessia și Emma. În anul 2016, Amalia Năstase s-a recăsătorit cu Răzvan Vasilescu, un om de afaceri cu care are un băiat pe nume Toma. Cu toate acestea, Amalia Năstase poartă în continuare, inclusiv în acte, numele fostului partener de viață, legendarul campion de tenis Ilie Năstase.

Amalia Năstase a vorbit despre kilograme și diete în cadrul unui interviu pentru click.ro. În umă cu ceva timp, vedeta a reușit să dea jos 10 kilograme într-o perrioadă scurtă de timp – o lună și jumătate.

Amalia Năstase, despre slăbit. ”Nu mă duc la nebuni cu talia, cu măsuratul, nu stau toată ziua pe cântar”

”Țineam o anumită cură de slăbire făcută de un diabetolog care împreună cu un restaurant îmi pregăteau porțiile și eu mâncam ce-mi trimiteau ei. Și a mers. Am slăbit 10 kilograme într-o lună și jumătate așa. Eu slăbesc repede. De aia nici nu-mi făc probleme că eu odată când mă apuc, slăbesc!”, a declarat Amalia Năstase.


Întrebată dacă este obsedată de diete, Amalia Năstase a răspuns: ”Eu am mai mult decât o talie pe lume asta, am foarte multe lucuri importante de făcut! Sunt mai mult decât kilogramele mele. E drăguț să fi slab, dar nici nu pot să-mi las proiectele mele să stau toată ziua într-o oglindă să mă măsor și să țin diete! Nu mă duc la nebuni cu talia, cu măsuratul, nu stau toată ziua pe cântar, pentru că sunt mai mult decât atât! Frumusețea fizică se duce cu vârsta și intri într-o depresie de aia de nu știi cine mai ești! Tu erai acea fată frumoasă trasă prin inel și dintr-o dată nu mai ești și nu știi cine mai ești! Trebuie să fii și altceva decât asta”.

citește și...