Amalia Năstase, amănunte despre tratamentele estetice pe care le face. ”E rutina mea de la 27 de ani, ca să nu am multe riduri”

17.02.2021, 13:50
Amalia Năstase, amănunte despre tratamentele estetice pe care le face. ”E rutina mea de la 27 de ani, ca să nu am multe riduri”
Amalia Năstase, amănunte despre tratamentele estetice pe care și le face. ”E rutina mea de la 27 de ani, ca să nu am multe riduri”

Amalia Năstase a explicat la ce tratamente recurge pentru a scăpa de riduri.

Amalia Năstase a mărturisit, la o emisiune de televiziune, că își face botox de la 27 de ani. „Fac cam o dată pe lună câte o procedură, fie că e acest laser, fie că sunt anumite vitamine pe care le folosesc, diverse curățări. Îmi fac botox. Asta e rutina mea de la 27 de ani, ca să nu am foarte multe riduri”, a explicat vedeta, potrivit spynews.ro.

Amalia Năstase a afirmat că este de acord cu intervențiile estetice. „Sunt foarte de acord cu operațiile estetice. Am un ochi mai căzut. Am întrebat și mi s-a zis că nu e atât de pronunțată lăsarea pleoapei superioare în așa fel încât să poate fi făcută o operație, dar în condiții ideale aș face-o. Și cred că asta va fi cea pe care o s-o fac în cinci ani de acum încolo”, a spus ea.

Amalia Năstase poartă numele fostului soț în acte

Amalia Năstase a divorțat de Ilie Năstase în urmă cu zece ani. Din mariajul lor au rezultat două fete, Alessia și Emma. În anul 2016, Amalia Năstase s-a recăsătorit cu Răzvan Vasilescu, un om de afaceri cu care are un băiat pe nume Toma. Cu toate acestea, Amalia Năstase poartă în continuare, inclusiv în acte numele fostului partener de viață, legendarul campion de tenis Ilie Năstase.

Vedeta a explicat care este motivul pentru care continuă să poarte numele fostului ei soț, Ilie Năstase.

„Eu sunt doamna Amalia în primul rând, ca să nu mai aibă nimeni nicio altă problemă, iar numele meu este ca al fetelor. Toma are mamă și tată cu el toată ziua, fetele au doar mamă cu ele și atunci să nu fie total desprinse cu numele, am ales să rămân cu numele lor (n.r. Năstase). A fost foarte ușor, pentru că nu am mai schimbat niciun act. Răzvan, soțul meu, nu mă iubește după numele meu de familie, el mă iubește pe mine, Amalia”, a declarat, de curând,  Amalia Năstase pentru libertatea.ro.

citește și...