Amalia Năstase a slăbit enorm! Fosta soție a lui Ilie Năstase a dat jos peste 30 de kg. Cum a fost surprinsă FOTO EXCLUSIV

03.01.2020, 18:31
Amalia Năstase a slăbit enorm! Fosta soție a lui Ilie Năstase a dat jos peste 30 de kg. Cum a fost surprinsă FOTO EXCLUSIV
Amalia Năstase a slăbit enorm! Fosta soție a lui Ilie Năstase a dat jos peste 30 de kg

Amalia Năstase a avut ambiție și a slăbit enorm în ultima perioadă! Fosta soție a lui Ilie Năstase este într-o formă de zile mari după ce a dat jos peste 30 de kilograme.

Aceasta a început să respecte cu sfințenie dieta oloproteică, la începutul lui 2019, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Amalia Năstase a slăbit enorm! Fosta soție a lui Ilie Năstase a dat jos peste 30 de kg

Amalia Năstase a renunțat la bombele calorice și a învățat să mânânce sănătos, fără excese. Acum, ea își permite să poarte ținute mulate și să își etaleze silueta suplă.

Fosta parteneră a tenismenului a fost surprinsă de paparazzii într-un mall din Capitală, în timp ce vizita mai multe magazine de lenjerie intimă. Amalia Năstase își permite acum să poarte ținute dintre cele mai sexy și să se mândrească tare cu silueta sa.

‘Am 32 kg în minus, nu mai țin dietă, dar am grijă la ce mănânc. Nu mănânc zahăr, pâine, cartofi. E un stil de viață, nu mai poți să te întorci la ce mâncai înainte când ai avut un stil haotic. O să țin cont toată viața de aceste mâncăruri, pe care nu le mai pot mânca. Am renunțat la prăjituri și pâine. Pâinea pentru mine e ceva așa, pâinea, grisine, covrigi, croissante și acum am apă în gură, dar rezist’, a declarat Amalia Năstase pentru Libertatea.

‘Doctorul mi-a zis să mănânc o dată pe săptămână ce vreau eu, dar eu nu vreau să fac asta, pentru că mi-e frică, dacă intru în ele, se termină. Eu gătesc foarte multe dulciuri pentru acasă: tarte, cozonaci, eclere. Deci eu le fac, nu le gust. Le fac pentru fete, pentru Răzvan, pentru prieteni. Rezist. Eu sunt un om care dacă miroase sau vede dulciuri se liniștește. Când mănâncă ceva Răzvan sau fetele, iau și eu și miros’, a mai spus Amalia pentru sursa citată mai sus.

 

View this post on Instagram

 

Multumesc pentru suportul permanent @cronos_med ?#Repost @cronos_med with @get_repost ・・・ Life-changing! Așa rezumă @amalianastase experiența ei la @cronos_med în 2019. Minus 32 de kilograme cu #dietaoloproteica și suplimentele @cronosdiet, un corp mai sănătos cu #LPG Alliance, platforma medicală, și #CronosVita, cocktailurile noastre perfuzabile cu vitamine, minerale și antioxidanți, o piele mai fermă și redefinire cu tehnologia neinvazivă #UltraformerIII și multă energie bună. Ne-am cunoscut la inaugurarea Cronos Med și am pășit împreună pe un drum asumat și de noi și de Amalia. Ne-am bazat pe știință, încredere și prietenie. Și am fost onești. #DoamnaAmalia, mulțumim! Ești, de departe, transformarea anului și inspirație! @cronos_med?Aron Cotruș 57 lu-vi 8-21 sâ 10-17 ?0739 849 160 și 0725 570 362 #frumuseteasunacronos #CronosMedbydrConstantinStan #onestopclinic #beautyhub #bestdoctors #besttherapists #bestpatients #timelessbeauty #personalizedtreatments #signaturetreatments #smoothskin #exclusivebeautytherapies #medicine #dermatology #beauty #health #beautifulandhealthy #CronosPriceLess #CronosMakeover #doamnaamalia

A post shared by Amalia Nastase (@amalianastase) on

citește și...