Ce spune Amalia Năstase despre fostul soț Ilie Năstase, la 9 ani de la divorț

16.11.2019, 11:08
Ce spune Amalia Năstase despre fostul soț Ilie Năstase, la 9 ani de la divorț

Amalia şi Ilie Năstase au divorţat în urmă cu 9 ani! Ambii și-au refăcut viața sentimentală alături de alte persoane, însă continuă să aibă o relaţie civilizată de dragul celor două fiice pe care le au împreună.

Ce spune Amalia Năstase despre fostul soț Ilie Năstase, la 9 ani de la divorț

De fiecare dată când este întrebată, Amalia Năstase vorbeşte cu admirație și considerație despre fostul ei partener, tenismenul Ilie Năstase. Aceasta a declarat că relaţia cu Ilie a ajutat-o să intre în lumea bună şi că îi va fi mereu recunoscătoare.

„Când ai copii împreună cu cineva, vei fi mereu apropiat de persoana respectivă. Eu îl respect foarte mult pe Ilie și cred că, în afară de Ion Țiriac, sunt singura persoană care știe cu adevărat cât de valoros este el ca imagine pentru România. Orice imagine ar avea el prin presa de aici, nu poate șterge un milimetru din dragostea cu care e văzut în străinătate.

În legătură cu fetele, el se vede mereu cu ele și le iubește foarte mult. Se mândrește cu ele și ele sunt foarte mândre că sunt fetele primului număr 1 mondial din istoria ATP-ului”, a declarat Amalia Năstase pentru VIVA!

‘Cred că ce am făcut eu în mariajul cu Ilie Năstase m-a ajutat în viață. Tot din trecutul meu m-a adus unde sunt azi. Poți fi cu un om cunoscut, dar dacă ajungi cu el undeva și ești plantă, nu te ajută cu nimic. Eu am reconstruit de la zero multe lucruri în viața mea, inclusiv reputații și la rândul meu am fost ajutată de foarte mulți oameni să cresc și să merg mai departe. Iar pentru asta, m-am bazat pe educația de acasă și pe sacrificiile pe care părinții mei le-au făcut pentru mine’, a mai adăugat fosta soţie a lui Ilie Năstase.

 

citește și...