Amalia Năstase a răbufnit. ”Ai o problemă tu, ca bărbat, dacă mă jignești că sunt grasă!”

20.01.2022, 15:49

Amalia Năstase a răbufnit, după ce a fost jignită din cauza kilogramelor în plus. Fosta sotie a lui Ilie Năstase a vorbit despre lupta acerbă cu kilgramele. Ultima dată a slăbit 30 de kilograme. Fosta soție a lui Ilie Năstase are un mesaj dur pentru bărbați!

Prezentă în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, fosta soție a lui Ilie Năstase a spus totul despre dieta pe care o ține și despre lupta acerbă cu kilgramele.

Amalia Năstase a slăbit 30 de kilograme, ultima oară, însă ulterior a luat 15kg!

”Nu fac teroare în casă când țin eu dieta”

Vedeta a vorbit despre noua dietă pe care o tine. Ioana Berciu este medicul cu specialitatea medicină funcțională, care i-a făcut o dietă personalizată.

„Nu fac teroare în casă când țin eu dieta. Nu pot să-i țin pe copii cu ce mănânc eu. Eu nu mă simt vinovat când mănânc prostii. Azi am mâncat trei ouă și cu trei felii de bacon. Mai târziu mănânc buger de pui cu avocado și salată, fără pâine. Aseară am mâncat mâncare chinezească din legume cu sos. Am voie doar apă, îmi lipsesc fructele mănâncăm multe”, a declarat Amalia la „Vorbește lumea” .

„Am început dieta de luni, ieri am făcut vitamine la doctor”

„Am început dieta de luni, ieri am făcut vitamine la doctor. În viață găsești multe diete, problema e să menții rezultatele. Ai nevoie de mai mult decât o simplă dietă. Rezistența la insulină e o nenorocire, care se ține de anumiți oameni, nu de toți”, a mai subliniat vedeta.

Vedeta a transmis un mesaj dur bărbaților care judecă femeile din prisma kilogramelor depuse.

„Și asta cu îngrășatul, nu e normal să spui unei femei că s-a îngrășat. Nu trebuie să punctezi tot timpul. La noi nu există decență. La noi lumea ce gândește scoate pe gură. Omul care te jignește pe tine ca femeie are el o problemă în viața lui. Eu am văzut prima că m-am îngrășat înaintea voastră. Norocul meu că bărbatu-meu mi-a zis că eu sunt cea mai frumoasă femeie din lume”, a adăugat Amalia Năstase.

citește și...