Amalia Năstase a îmbrăcat o rochie extrem de mulată Cum arată fosta soţie a lui Ilie Năstase

10.03.2022, 22:51

Amalia Năstase a îmbrăcat o rochie extrem de mulată. Vedeta a postat fotografia pe contul său de Instagram. Fanii au reacționat imediat. ”A meritat efortul  iar rochița pune în valoare frumosul”, i-a spus un fan. Cum arată acum fosta soție a lui Ilie Năstase

Invitată la un eveniment care a avut loc la Ateneul Român din București, Amalia Năstase a atras toae privirile cu ținută sa sexy. Fosta soție a lui Ilie Năstase și-a pus silueta în evidență și a îmbrăcat o rochie mulată, midi.

Ceremonia de la Ateneul Român a reunit doamnele din domenii diferite de activitate, femeile care au reuşit să facă performanţă la nivel naţional şi care au avut rezultate deosebite în economia românească, dar şi ambasadori, miniştri, diplomaţi, oameni de afaceri şi persoane importante din viaţa publică românească, scrie okmagazine.ro.

Amalia Năstase a îmbrăcat o rochie extrem de mulată

Vedeta a postat imaginile pe contul ei oficial de Instagram, iar fanii au reacționat imediat.

”A meritat efortul  iar rochița pune in valoare frumosul”; ”Ce ați slăbit! Felicitări!”, i-au spus fanii.

Fosta soție a lui Ilie Năstase, dietă bazată pe proteine

De o lună şi jumătate, fosta soţie a tenismenului urmează o dietă bazată pe proteine, după ce a realizat că s-a îngrășat 15 kilograme.

Dieta include un mic-dejun format din ouă şi bacon – practic, o dietă personalizată combinată cu mişcarea în aer liber.

”Eu nu mă simt vinovată când mănânc prostii. Azi am mâncat trei ouă și cu trei felii de bacon. Mai târziu mănânc buger de pui cu avocado și salată, fără pâine. Aseară am mâncat mâncare chinezească din legume cu sos. Am voie doar apă, îmi lipsesc fructele mâncăm multe”, a declarat Amalia Năstase la „Vorbește lumea”, relatează Click!
În urmă cu aproximativ doi ani, Amalia Năstase a reușit să slăbească 30 de kilograme, după ce a urmat o dietă  care se bazează, în mare parte, pe consumul de proteine, Ulterior, fosta soție a lui Ilie Năstase a luat în greutate câteva kilograme

citește și...