Amalia Enache, despre tatăl fiicei ei. ”Nu este o persoană publică. Preferă să rămână în spate”

05.04.2022, 14:35
Amalia Enache, despre tatăl fiicei ei. ”Nu este o persoană publică. Preferă să rămână în spate”
Amalia Enache, despre tatăl fiicei ei. ”Nu este o persoană publică. Preferă să rămână în spate”

Prezentatoarea de televiziune Amalia Enache a vorbit într-un interviu despre fiica sa, dar și despre tatăl copilului. Vedeta nu a dat însă prea multe detalii despre tatăl micuței Alma. ”E tatăl ei. Nu este o persoană publică. Preferă să rămână în spate”, a declarat prezentatoarea de știri de la postul de televiziune Pro TV.

Amalia Enache este cunoscută publicului telespectator din postura de prezentatoare de știri la postul de televiziun e PRO TV. În plan personal, Amalia Enache are o fetiță superbă, care se numește Alma. 

Vedeta a vorbit despre fiica sa, dar și despre tatăl micuței în cadrul unui interviu pentru click.ro.

Amalia Enache, despre tatăl fiicei ei. ”Este de mai bine de doi ani, aici, în România”

Întrebată cine este tatăl fetiței ei, Amalia Enache a fost extrem de discretă și nu a dat prea multe detalii: ”E tatăl ei. Nu este o persoană publică. Preferă să rămână în spate. Are un alt stil de viață decât al nostru. Este de mai bine de doi ani, aici, în România. E aici, cu noi”.

Vedeta TV a explicat și cine o ajută cu creșterea fetiței: ”Nu am o bonă. E bunica, e tatăl ei, atât. Suntem în familie”.


Amalia Enache a mărturisit că face tot ce poate pentru a petrece cât mai mult timp cu fica sa, Alma: ”Cât de mult pot eu. Pentru că eu lucrez seara și, de la ora 20, nu sunt cu ea, la culcare, în timpul săptămânii. Doar în week-end. Când era mai micuță, a mers la grădiniță, până la prânz, câteva ore, și, atunci, eu sunt cea care a culcat-o, întotdeauna, somnul de prânz și am stat cu ea până la momentul de plecat, seara, la serviciu. De asta, când sunt la majoritatea evenimentelor, sunt împreună cu fetița, pentru că nu vreau să o las acasă. Vreau să trăim împreună aceste momente… Mă joc cu ea foarte mult. E un copil cu multă imaginație, care creează. E un regizor. E regizorul și scenaristul casei. Ne dă roluri, face persoanaje și suntem, rând pe rând, toate personajele pe care și le imaginează ea”.

citește și...