Alina Vidican, în vizorul poliției din SUA! Cum a încălcat legea în mod repetat

16.10.2019, 14:16
Alina Vidican, în vizorul poliției din SUA! Cum a încălcat legea în mod repetat
Alina Vidican, în vizorul poliției din SUA!

Fosta soție a lui Cristi Borcea Alina Vidican are probleme cu legea peste Ocean. Stabilită de ceva timp deja în SUA, blondina a ajuns în vizorul poliției, după ce a încălcat legea în mod repetat. 

Alina Vidican adoră să încalce regulile și… legile rutiere, însă nu de ieri, de azi, ci de mulți ani. Blondina primea numeroase amenzi de circulație și când locuia în România, însă se pare că fosta soție a lui Cristi Borcea nu a renunțat la acest „obicei” nici de când s-a mutat în SUA.

Alina Vidican a încălcat legea în mod repetat

Vidican gonește prin Florida cu viteză excesivă la volanul Ferrari-ului pe care îl deține, așa că a fost sancționată deseori de poliția din SUA. Wowbiz scrie că, în iulie, a primit două amenzi, una de 280 de dolari, iar cealaltă de 160. 

Situația Alinei a devenit complicată atunci când a ajuns în fața judecătorilor, din cauză că nu a plătit amenzile respective. Magistrații au ales să o condamne, chiar dacă nu are cazier, iar un alt dosar care o incriminează va ajunge la sentință cât de curând. Dacă va fi găsită vinovată și în cel de-al doilea, va rămâne cu o „pată” pe cazier, ceea ce îi poate aduce probleme mai mari. 

Vidican își dorește să devină și cetățean american, însă îi va fi greu dacă va avea cazier și dacă va continua să încalce legea. Condițiile impuse de legea americană celor care vor să devină cetățeni ai SUA sunt extrem de aspre și greu de îndeplinit. 

citește și...