Cum arată acum copiii lui Cristi Borcea și ai Alinei Vidican

05.08.2019, 16:19
Cum arată acum copiii lui Cristi Borcea și ai Alinei Vidican
Alina Vidican și Cristi Borcea au divorțat în 2016

Deși și-au spus adio acum trei ani, Alina Vidican și Cristi Borcea se ocupă împreună de creșterea celor doi copii pe care îi au împreună.

Fostul acționar de la Dinamo și Alina au fost împreună șase ani, iar în 2016 au divorțat cu scandal. Vidican a decis să părăsească țara și să se mute la Miami, după ce partenerul său s-a îndrăgostit de prietena lor bună Valentina Pelinel. 

Alina Vidican și-a schimbat look-ul

Astfel, Alina a plecat împreună cu cei doi copii peste Ocean și a trecut prin schimbări majore. Fosta soție a lui Borcea are un nou look, după ce și-a schimbat implanturile mamare și și-a micșorat nasul, dar și o altă meserie, acum fiind managerul unui restaurant românesc. 

Potrivit Click, cei doi copii ai cuplului, Alexandru și Gloria, își petrec vacanța de vară în România, alături de părinții Alinei. Mama acesteia a postat pe o rețea socială mai multe fotografii care o înfățișează alături de nepoți. Micuții au mers și în vizită la străbunicii lor de la țară, unde s-au jucat cu păsările și s-au distrat de minune. 

Se înțeleg foarte bine cu frații vitregi

„Alina i-a lăsat pe copii la părinți. Gloria și Alex sunt foarte fericiți, stau destul de mult prin Timișoara, acolo unde se află și verişoara lor. Sergiu, fratele Alinei, are și el o fetiță, ei se înțeleg de minune. Merg și la București, dar un pic mai rar. Când vor ajunge acolo se se vor întâlni cu Patrick și cu gemenii Angelo și Antonia, (copiii tatălui lor din căsnicia cu Mihaela Borcea), se înțeleg foarte bine cu ei”, a spus pentru Click o apropiată a Alinei Vidican.

 

citește și...