Alina Vidican, fericită în brațele altui bărbat în America! Cei doi nu se mai feresc

05.05.2021, 16:41
Alina Vidican, fericită în brațele altui bărbat în America! Cei doi nu se mai feresc
Alina Vidican, fericită în brațele altui bărbat în America! Cei doi nu se mai feresc

Alina Vidican a trecut, în sfârșit, peste divorțul de Cristi Borcea, și și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, în America. Recent, fosta doamnă Vidican s-a afișat cu un bărbat misterios, la o prezentare a celebrei companii Ferrari de la Miami. 

Alina Vidican a divorțat în urmă cu cinci ani de Cristi Borcea și s-a stabilit în America, alături de cei doi copii ai săi. Se pare că despărțirea de afacerist i-a adus numai satisfacții. Blondina duce o viață de prințesă peste hotare, iar mai nou s-a amorezat.

Alina Vidican, amorezată în America

Se pare că Alina Vidican este iar îndrăgostită, iar imaginea publicată de mama ei pe rețelele de socializare a lăsat de înțeles că fiica sa are o relație serioasă.

Gesturile tandre și îmbrățișările dintre cei doi au confirmat că povestea lor de iubire este una cât se poate de reală. Cei doi au fost prezenţi la un eveniment de lux şi nu s-au mai ferit de ochii lumii.

Alina Vidican a optat pentru o salopetă albă, pe care a accesorizat-o cu o jachetă, o pălărie și o geantă pentru a se potrivi cu partenerul ei.

Momentan nu se știe identitatea bărbatului cu care Alina Vidican are o relație, însă mama blondinei este tare bucuroasă să-și știe fiica din nou fericită.

“La mulți ani fericiți și binecuvântați, Alina, draga mamei! ?❤️”, a fost mesajul transmis de mama Alinei Vidican, pe rețelele de socializare.

Gigi Becali, despre Alina Vidican

Gigi Becali l-a cununat pe Borcea în 2011, cu Alina Vidican, de care a divorțat în anul 2016. Din păcate, la nunta cu Valentina Pelinel, Gigi Becali a refuzat să-i mai fie naș.

El a declarat că o singură dată l-a cununat pe Cristi Borcea și nu are de gând să o mai facă din nou. Cât despre fosta soție a lui Borcea, Alina Vidican, Becali a recunoscut că nu a mai vorbit deloc cu ea, după ce a divorțat de fostul boss dinamovist. Se pare că motivul ar fi fost că femeia nu l-a mai sunat. De ani buni, Alina s-a stabilit în America, alături de cei doi copii.

‘El voia să-l mai cunun, dar i-am zis atunci! Băi, fii atent, o lași pe Mihaela, te căsătorești cu Alina. Nu sunt omul să cunun la mișto și la vrăjeală. Te cunun ca părintele spiritual. O singură dată ești finul și eu sunt nașul.

Dacă o iubești, nu o lași. Cu Alina nu am mai ținut legătura. Ea nu a mai sunat. Nu vreau să intru în discuții. Alina Vidican este fina mea. Când a lăsat-o pe Alina, i-am zis că nu vreau să o supăr pe Pelinel. Nu ne jucăm de-a nășitul. Prima nevastă este iubirea, a doua este mila, a treia este blestemul’, a mărturisit Gigi Becali, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

citește și...