Alina Sorescu dă detalii despre soțul ei. ”Ne-am întâlnit când prezentam Cerbul de Aur, aşa că nu este o noutate”

22.02.2021, 12:00
Alina Sorescu dă detalii despre soțul ei. ”Ne-am întâlnit când prezentam Cerbul de Aur, aşa că nu este o noutate”
Alina Sorescu dă de talii despre soțul ei. ”Ne-am întâlnit când prezentam Cerbul de Aur, aşa că nu este o noutate”

Alina Sorescu a vorbit despre proiectul său la TV și despre cum percepe familia sa faptul că petrece mai puțin timp acasă.

Cântăreața Alina Sorescu este căsătorită cu Alexandru Ciucu. Cei doi au împreună două fetițe, Carolina și Raisa. Alina Sorescu are un proiect la Televiziunea Națională, în care este foarte implicată. Artista a mărturisit, pentru clickpentrufemei.ro, că atunci când ea este plecată, soțul ei este cel care preia din atribuții și se ocupă de cele două fetițe ale lor. ”Dacă sunt eu plecată, da, ne organizăm şi preia şi el din atribuţii”, a spus vedeta.

În ceea ce privește modul în care partenerul ei de viață percepe absența ei de acasă, Alina Sorescu a afirmat: ”Când m-a cunoscut el, făceam tot televiziune – ne-am întâlnit când prezentam Cerbul de Aur, aşa că nu este o noutate”. Însă, artista a explicat că în ciuda agendei încărcate pe care o are își face timp pentru a petrece în compania soțului ei. ”Da, mereu ne-am făcut timp de-a lungul anilor. Şi, după ce pandemia va fi o amintire, vom reveni la aceste obiceiuri”, a spus artista.

Ce spune Alina Sorescu despre fetițele sale

Alina Sorescu este fericită că ambele sale fetițe, Carolina și raisa, au urecehe muzicală.

”Au amândouă ureche muzicală şi simţ al ritmului. Carolina mă însoţeşte câteodată la cursuri şi cred că şi Raisa vine tare din urmă. Cânt mult cu ele acasă şi ştiu amândouă repertoriul trupei. E util pentru fiecare copil care este atras de zona artistică să aibă astfel de activităţi. Muzica îi cizelează, le stimulează creativitatea, dar îi şi disciplinează”, a declarat cântăreața.

Întrebată cum s-a descurcat cu școala și grădinița online, vedeta a explicat: ”A fost o etapă pe care am luat-o în serios şi mi-am asumat rolul de „miss“ (n.r. – educatoare) de acasă, încă din martie anul trecut. Nu a fost uşor când, din toamnă, a început şi Raisa grădiniţa online şi trebuia, practic, să avem două „săli de clasă“ diferite în casă, dar m-am coordonat perfect cu mama mea. Am făcut fişe, teme, proiecte… şi am avut noroc de o şcoală care s-a mobilizat rapid şi au avut activitate consistentă”.

citește și...