Alina și Ilan Laufer, prima apariție la tv după ce au revenit din America

27.07.2020, 19:04
Alina și Ilan Laufer, prima apariție la tv după ce au revenit din America

Alina Laufer, fosta soție a solistului Jorge, s-a întors definitiv în România, după ce aproape doi ani a locuit în America, alături de actualul ei partener, Ilan Laufer. După o perioadă petrecută peste Ocean, vedeta a decis să se întoarcă în țară.

Alina și Ilan Laufer au fost prezenți, luni seară, 27 iulie, în platoul emisiunii ‘Teo Show’, după ce s-au întors în România. Cei doi au vorbit despre viața de cuplu, dar și despre cum au luat decizia de a se muta în America.

Alina Laufer a revenit în România

‘Alina a fost mereu lângă mine indiferent ce decizii iau. Eu continui să îi aduc flori în fiecare vineri, dar mă mai supără uneori. Pe măsură ce trece timpul, imi ia tot mai mult timp să o conving. De la lucrul ăsta avem mici discuții. Atunci când am decis să plec în America, am avut discuții foarte aprinse în familie. Alina nu a fost de acord, a declarat Ilan, soțul Alinei Laufer.

‘Când eram în America, Amazon era cel mai bun prieten al meu. Am prins gustul acestui sport, shopping-ul’, a spus Alina Laufer, în direct, în platoul ‘Teo Show’.

‘Când am cunoscut-o nu cumpăra așa des ca astăzi. Când își comanda lucruri de pe site, era băgat numărul de telefon. O perioadă nu am răspuns pentru că nu înțelegeam de ce mă sună de câteva ori pe zi. Mereu îi ziceam că i-a venit câte un pachet. Principala preocupare din timpul pandemiei ale Alinei au fost comenzile de pe Amazon’, a mai adăugat Ilan.

A fost căsătorită cu Jorge

Alina Crăciun a mai fost căsătorită cu artistul Jorge. Cei doi au divorțat în 2012 și au împreună o fată, pe nume Karina. La vremea respectivă, blonda mărturisea că soţul ei i-a recunoscut faptul că iubeşte o altă femeie. Ea a vorbit şi despre suferinţele prin care a trecut după ce Jorge a părăsit-o.

‘Nu ştiu cum spune că voia să rămână cu mine, deşi avea o altă relaţie în paralel. Am sunat-o pe această fată (n.r. presupusa actuală iubită a lui Jorge), ne-am şi întâlnit şi am rugat-o frumos să păstreze distanţa faţă de soţul meu. Ea mi-a spus atunci că nu ştia că Jorje doarme cu telefonul sub pernă şi că va avea grijă pe viitor.

După ce ne-am despărţit, am sunat-o şi ea mi-a zis că nu ştie că Jorge a plecat de acasă. Ulterior am aflat că maşina pe care Jorge o conduce este a ei. Am sunat-o şi a recunoscut că au o înţelegere de afaceri despre care nu poate să vorbească. Mi-a spus că simte că eu îl trag înapoi şi că nu îmi doresc ca el să evolueze în carieră, deşi eu l-am susţinut mereu. La un moment dat mi-a spus că el a avut multe poveşti de dragoste şi că este obişnuit să treacă prin despărţiri’, a povestit ea, la emisiunea “Acces Direct”.

citește și...