Alina Pușcaș s-a accidentat la schi. ”După o lună va trebui să fac o recuperare specială”

10.03.2021, 16:19
Alina Pușcaș s-a accidentat la schi. ”După o lună va trebui să fac o recuperare specială”
Alina Pușcaș s-a accidentat la schi. ”După o lună va trebui să fac o recuperare specială”

Prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș  s-a accidentat la schi. Vedeta a dat detalii despre starea sa.

Alina Pușcaș s-a accidentat la picior pe pârtia de schi de la Sinaia, la sfârșitul săptămânii trecute. Vedeta a explicat, la postul de televiziune Antena Stars, ce s-a întâmplat. „Am plecat la Sinaia și am ajuns la cota 2000, unde era absolut superb. Părea să fie zăpadă, dar de fapt era foarte multă gheață, pentru că totul lucea. A fost pentru prima oară când am îndrăznit să schiez pe gheață. Pe a doua pârtie pe care am dat-o am și căzut în genunchi și am lovit cu genunchii gheața. A fost prima oară când m-am lovit rău de tot. La un moment dat în Elveția am căzut într-o prăpastie, dar atunci nu am pățit nimic de genul ăsta ligamente, genunchi”, a explicat Alina Pușcaș, citată de spynews.ro.

„Sunt în continuare cu orteză, este imobilizat piciorul drept. (…) Se pare că ligamentul colateral interior este afectat, de aceea trebuie să port câteva săptămâni această orteză fixă. Cel puțin 3 săptămâni va trebui să o port. Trebuie să am multă grijă. După o lună va trebui să fac o recuperare specială. Cu siguranță voi rămâne cu frică față de gheața pe care o poți întâlni pe pârtie. Greșeala mea a fost că am mers cu schiurle neascuțite”, a adăugat prezentatoarea de televiziune.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au trei copii

În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017.

În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris.

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus în luna iunie a anului trecut. Vedeta a fost internată la spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”, unde a stat timp de 16 zile.

citește și...