Alina Pușcaș i-a făcut o vizită spontană la clinică soțului ei. ”M-a pornit îndrăgosteala”

10.02.2021, 15:48
Alina Pușcaș i-a făcut o vizită spontană la clinică soțului ei. ”M-a pornit îndrăgosteala”
Alina Pușcaș i-a făcut o vizită spontană la clinică soțului ei. ”M-a pornit îndrăgosteala”

Alina Pușcaș a  i-a făcut o vizită spontană partenerului ei de viață la clinica unde acesta lucrează.

Prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș formează un cuplu perfect cu Mihai Stoenescu. Vedeta le-a povestit fanilor săi de pe rețelele de socializare că a fost curpinsă de spiritul Zilei Îndrăgostiților, care se apropie, și i-a făcut o vizită spontană partenerului ei de viață la clinica de stomatologie la care acesta lucrează. Cei doi au ascultat muzică împreună.

“Ne” auto-proclamăm” un cuplu foarte spontan și romantic ?❤️ indiferent de moment și ocazie. Unul dintre lucrurile ce ne leagă cel mai frumos este muzica, pe care de cele mai multe ori o ascultam împreună ?? Și dacă tot ne apropiem de sărbătoarea îndrăgostiților, m-a pornit îndrăgosteala (din nou ?) și i-am făcut o vizită spontană la clinică să ascultăm 3 dintre piesele noastre preferate (3 este cifra mea norocoasă, de asta vă și spun exact our Best of 3 Romanic songs)… Poate reușim să “vă provocăm și pe voi la iubire”???? 1. David Bowie – Absolute Biginners 2. Kovacs – My Love 3. Gladiator – we are Free now (tema muzicală de film… Absolut superbă)!”, a povestit vedeta TV.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au trei copii

În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017.

În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris.

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus în luna iunie a anului trecut. Vedeta a fost internată la spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”, unde a stat timp de 16 zile.

citește și...