Alina Pușcaș face eforturi să fie în formă. ”Poate are legătură și cu faptul că sunt cât se poate de conștientă că orice aș face, nu întineresc”

13.07.2021, 16:23
Alina Pușcaș face eforturi să fie în formă. ”Poate are legătură și cu faptul că sunt cât se poate de conștientă că orice aș face, nu întineresc”
Alina Pușcaș face eforturi să fie în formă. ”Poate are legătură și cu faptul că sunt cât se poate de conștientă că orice aș face, nu întineresc”

Prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș, în vârstă de 35 de ani, este foarte atentă la felul cum arată și cum se preezintă în fața publicului. Vedeta a mărturisit că face eforturi pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună. ”Poate are legătură și cu faptul că sunt cât se poate de conștientă că orice aș face, nu întineresc”, le-a spus ea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Alina Pușcaș arată foarte bine și este admirată pentru look-ul său.

Vedeta le-a explicat fanilor săi din mediul online ce face pentru a se menține în formă.

Alina Pușcaș face eforturi să fie în formă. ”De aproape două luni am făcut un pariu cu mine”

Alina Pușcaș a afirmat că de două luni și-a propus să facă o oră de sport și mișcare, oriunde s-ar afla.

”De aproape 2 luni am făcut un pariu cu mine. Pe ce subiect? Mișcarea și forma fizică. Da, poate are legătură și cu faptul că sunt cât se poate de conștientă că orice aș face, nu întineresc. ? Tocmai de asta mi-am propus ca ZILNIC, oriunde m-aș afla (asa cum zilnic mănânc, stau pe Instagram, trimit mailuri ?), să îmi dedic 1 oră de sport sub orice formă ar fi ea: Stretching, Fitness, Dans, Yoga etc. Așadar, nu am avut nici o scuză, nici măcar în vacanță?”, a spus vedeta.

Alina Pușcaș este căsătorită și are trei copii

În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris. Vedeta a trecut prin momente dificile anul trecut. Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus în luna iunie a anului trecut. Vedeta a fost internată la spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”, unde a stat timp de 16 zile.

Alina Pușcaș le-a povestit recent fanilor săi din mediul online cum a început relația sa cu cel c are i-a devenit soț, medicul stomatolog  Mihai Stoenescu. Vedeta a povestit că l-a cunoscut pe partenerul ei de viață chiar la cabinetul stomatologic. „Aveam nevoie de un stomatolog foarte bun pentru că aveam nevoie de un implant pentru o măsea. Mi-era foarte frică, nu știam cum se procedează … nu mai pierdusem niciun dinte până în acel moment și așa am dat de el. Printr-o prietenă comună am ajuns la el și acea procedură a durat pe ceas 5 minute și din acel moment am fost atât de impresionată de el încât nu l-am mai lăsat în pace și nici el pe mine”, a detaliat Alina Pușcaș.

citește și...