Alina Pușcaș, externată. ”Am învins COVID-ul”

23.06.2020, 09:47
Alina Pușcaș, externată. ”Am învins COVID-ul”
Alina Pușcaș, externată. ”Am învins COVID-ul”

Alina Pușcaș este foarte fericită pentru că urmează să fie externată după ce a ieșit negativ la cele două teste pentru coonavirus pe care le-a făcut.

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus.  Mai multe vedete care fac parte din noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva” au fost depistate pozitiv cu coronavirus. Este vorba de Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea, Toto Dumitrescu și Adriana Trandafir.

Alina Pușcaș a fost internată la spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”. Vedeta de televiziuine a făcut două teste pentru coonavirus, care au ieșit negative. Alina PȘușcaș și-a anunțat fanii din mediul online că umează plece acasă după 16 zile.

„Mulțumesc și să vin și cu vestea bună? Am două teste negative. Plec acasă, mâine, după 16 zile de la infectare și 4 zile de stat internată sunt vindecată și numai cu mulți, mulți anticorpi”, a spus Alina Pușcaș, citată de spynews.ro.

„Am învins COVID-ul și sunt mândră că organismul puternic (și psihicul) m-a ajutat fără medicație”, a adăugat prezentatoarea de la Antena 1.

”Nu-mi doresc să am parte de un dosar penal”

Alina Pușcaș a explicat că a decis să fie internată pentru a respecta întocmai legea.

„Eu sunt aici internată, asimptomatică fiind, nu pentru că mi-am dorit eu să fiu internată și să stau departe de familie și de casă, ci pentru că așa prevede legea, iar eu nu-mi doresc să am parte de un dosar penal. Pentru că asta se întâmplă, în cazul în care refuzi să te internezi, chiar dacă ești asimptomatic și nu transmiți boala. Nu am transmis-o familiei, asta este cel mai important lucru”, a afirmat vedeta, potrivit sursei mai sus-menționate.

Ea a vorbit și despre acele persoane care fac tot felul de acuzații.

„Mie îmi este foarte clar că haterii își doresc sânge, suferință. De ce ți-ai dori așa ceva? De ce ți-ai dori să vezi oameni suferind? Ca să te simți tu mai bine? E trist! Eu nu o să fiu niciodată acel om care să dramatizez ceva mai mult decât este. Nu voi face niciodată dintr-un țânțar armăsar”, a încheiat prezentatoarea TV.

citește și...