Alina Pușcaș, despre vaccinare. ”Nu mi-aș dori”

08.03.2021, 12:06
Alina Pușcaș, despre vaccinare. ”Nu mi-aș dori”
Alina Pușcaș, despre vaccinare. ”Nu mi-aș dori”

Vedeta de televiziune Alina Pușcaș a vorbit despre vaccinarea anti-COVID.

În luna iunie a anului trecut, prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș a fost infectată cu noul coronavirus. Vedeta a fost internată la spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”, unde a stat timp de 16 zile. Aceasta a vorbit în mediul online despre vaccinul anti-COVID-19, afirmând că nu prea își dorește să se vaccineze.

„Nu, încă nu m-am vaccinat. Sincer, nu mi-aș dori să mă vaccinez, dar, din ce observ, asta va fi probabil singura variantă prin care voi mai putea călători vreodată undeva în afara țării. Dar deocamdată nu l-am făcut”, a spus prezentatoarea pe Instagram, potrivit revistei Unica.

Alina Pușcaș e căsătorită și are trei copii

În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017.

În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia.

În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris.

Peste 2,6 milioane de doze de vaccin vor sosi în România în această lună

Peste 2,6 milioane de doze de vaccin anti-COVID vor sosi în România în această lună, a anunţat premierul Florin Cîţu.

Premierul Eomâniei a spus, într-o postare publicată pe Facebook, că toate vaccinurile aprobate în Uniunea Europeană și în România sunt sigure și eficiente.

”Revenim la normalitate.Peste 300 de milioane de doze de vaccin anti COVID-19 au fost deja administrate în peste 111 țări.TOATE vaccinurile aprobate în Uniunea Europeană și în România sunt sigure și eficiente. Vom deschide în curând și etapa a treia, ultima, astfel încât, oricine își dorește să se protejeze de Covid-19, să poată să o facă prin vaccinare.  România primește peste 2,6 milioane de doze de vaccin numai în luna martie. Cu cât dobândim mai repede o imunitate colectivă de 70%, cu atât mai repede revenim la viața de dinainte de Covid-19”, a transmis Florin Cîțu.

citește și...