Alina Pușcaș, criticată dur pentru dieta pe care a promovat-o pe internet! ‘Mi-ar fi rușine’

27.06.2020, 14:30
Alina Pușcaș, criticată dur pentru dieta pe care a promovat-o pe internet! 'Mi-ar fi rușine'
Alina Pușcaș, criticată dur pentru dieta pe care a promovat-o pe internet! 'Mi-ar fi rușine'

Alina Pușcaș este mamă a trei copii, însă prezentatoarea tv are o siluetă de invidiat! Vedeta tv a recunoscut că face sacrificii mari pentru a arăta bine, iar de curând a început să țină o dietă drastică.

Postarea prezentatatoarei de la ‘Te cunosc de undeva’ a inflamat spiritele pe internet! Pe pagina sa de Instagram, fanii s-au arătat de-a dreptul revoltați de dieta extrem de restrictivă la care a apelat Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș ține dieta de la Monica Anghel

‘Am aflat dieta de la Monica Anghel și m-am hotărât să o țin cu strictețe pentru că ea chiar dă rezultate. Am început să o țin acum 3 zile și am slăbit deja două kg. Ca să înțelegeți cum a început dieta. 3 zile NUMAI orez cu puțin piper și foarte puțină sare și bineînțeles HIDRATAREA!’, s-a confesat Alina Pușcaș pe rețelele de socializare.

Dieta promovată de aceasta presupune doar consumul disociat de orez fiert, legume și fructe. Alina Pușcaș se apără și spune că dieta a fost ținută și de Monica Anghel, care, la rândul ei, o are de la un nutriționist.

Ce mesaje dure i-au transmis

Fanii virtuali nu prea au fost încântați de mărturisile Alinei Pușcaș și i-au transmis mesaje dintre cele mai dure. Redăm mai jos o parte din ele:

  • ”Cum să promovezi așa ceva?! Adică noi toți, amedici, nutriționiști citim și studiem ani de zile să dăm niște sfaturi competente și vine cineva urmărit în spațiul public să recomande înfometarea. Cel mai trist e că lumea acceptă și se gândește să încerce! Așa ceva ar trebui sancționat”.
  • “Cum să recomanzi așa dietă?! Normal că slăbești dacă te înfometezi. Asta înseamnă spălare pe creier. E grav că multe fete te urmează cu această dietă. Doamne ferește, Alina!”
  • “Mi-a stat mintea în loc de la atâtea porcării și cred că mi-au murit câțiva neuroni numai când te-am auzit. Să promovezi așa ceva, și să vezi că oameni cu experiență și școală în domeniu îți spun că este greșit, iar tu să refuzi să înțelegi că e o mare prostie… și mai ales să fie în comentarii femei care vor să țină această “dietă”, care e mai mult o modalitate de tortură. Și nu e vorba despre foame și cantitatea ingerată in acele zile, cât despre lipsa macronuțrientilor”
  • “Cum să promovezi o așa dietă? Nu e normal să faci asta! Și câinele meu mănâncă mai mult”
  • “Mi-ar fi rușine să am atâția urmăritori și să promovez așa o mizerie”

În urmă cu 6 ani, Monica Anghel mărturisea că a avut probleme mari din cauza dietei disociate.

‘Am slăbit 8 kg din ianuarie şi până acum. Am ţinut la un moment dat un regim disociat. E adevărat, am slăbit, dar îmi căzuse părul şi am renunţat. Regimurile drastice nu dau randament decât pe moment’, spunea ea pentru Click!

citește și...