Alina Pușcaș a împlinit 35 de ani. ”Nu am ce petrecere să pregătesc, nu avem voie”

03.11.2020, 13:45
Alina Pușcaș a împlinit 35 de ani. ”Nu am ce petrecere să pregătesc, nu avem voie”
Alina Pușcaș a împlinit 35 de ani. ”Nu am ce petrecere să pregătesc, nu avem voie”

Alina Pușcaș  și-a aniversat ziua de naștere în data de 2 noiembrie. Vedeta de televiziune a împlinit 35 de ani.

Alina Pușcaș a împlinit 35 de ani, însă din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, dar și pentru că este implicată în numeroase proiecte care îi ocupă foarte mult timp, nu a avut parte de o petrecere.

“Mulțumesc pentru urări, nu pot să cred în ce fel am început ziua, au început imediat să curgă felicitările. O să fie o zi cumva normală, pentru că nu am ce petrecere să pregătesc, nu avem voie”, a spus Alina Pușcaș pe pagina sa de socializare, potrivit click.ro.

Alina Pușcaș este măritată și are trei copii

În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris.

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus în luna iunie. Vedeta a fost internată la spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”, unde a stat timp de 16 zile.

Alina Pușcaș a vorbit recent despre experiențele prin care a trecut după ce a fost externată. ”Am avut fericirea de a nu fi dată afară dintr-un magazin sau alungată dintr-un parc. Dar, înainte să se testeze Marcel Pavel și presa bubuise peste tot, s-a creat o panică generală. Drept urmare, s-a întâmplat ca anumiți părinți de la grădinița la care am copiii, să-și manifeste cumva nemulțumirile”, a spus ea.

citește și...