Alina Plugaru, detalii incendiare despre tatăl lui Nicos de la ‘Puterea dragostei’! Fosta starletă era minoră când l-a cunoscut

18.08.2020, 13:41
Alina Plugaru, detalii incendiare despre tatăl lui Nicos de la 'Puterea dragostei'! Fosta starletă era minoră când l-a cunoscut
Alina Plugaru, detalii incendiare despre tatăl lui Nicos de la 'Puterea dragostei'! Fosta starletă era minoră când l-a cunoscut

Alina Plugaru, vedetă în filmele pentru adulți, a avut o relație cu Giovanni, tatăl lui Nicos de la ‘Puterea dragostei’.

Bărbatul a fost membru al trupei Elgi, care făcea ravagii la finalul anilor ’90. Tatăl lui Nicos a revenit în actualitate, după ce fiul lui s-a înscris în show-ul matrimonial de la Kanal D. Așa s-a aflat că a avut o aventură cu Alina Plugaru. La vremea respectivă, Giovanni era căsătorit, iar blondina era minoră.

Cum s-au cunoscut cei doi

În 2005, Alina Plugaru făcea mărturisiri incendiare despre tatăl lui Nicos de la ‘Puterea dragostei’. Atunci, blondina se afla la începutul carierei, iar Giovanni era destul de cunoscut.

Alina Plugaru a povestit cum s-a cunoscut cu tatăl lui Nicos și cum bărbatul a ales să divorțeze pentru ea.

‘L-am cunoscut acum doi ani în Regie, într-un club. Eu eram o admiratoare a trupei și i-am cerut un autograf. Așa a început totul. Am făcut schimb de telefoane și la câteva zile l-am întâlnit. Pe atunci era însurat și noi ne feream de lume. A divorțat, dar tot nu ne-am înțeles. Pe atunci nu se punea problema să joc în filme pentru adulți.

Era gelos și dacă se uita cineva mai lung după mine. Și eu eram geloasă, dar numai când îmi dădea motive. Și îmi dădea multe motive. În pat se descurcă bine. Este tandru, pătimaș și avid de sex. Cred că dacă i-aș fi zis că vreau să joc în filme pentru adulți ar fi făcut crize de nervi. Era foarte posesiv. Ne certam des, dar ne împăcam în pat’, a povestit Alina Plugaru în 2005.

Ce spunea Giovanni despre Alina Plugaru

După despărțirea de Alina Plugaru, părintele lui Nicos a plecat în Germania, acolo unde a fost condamnat la închisoare pentru o fraudă cu carduri bancare. Fostul solist a stat doi ani după gratii. Despre relația cu Alina Plugaru, Giovanni a mărturisit că s-a iubit doi ani cu aceasta.

‘Atunci când am cunoscut-o pe Alina ea era minoră. Cred că avea 17 ani, însă niciodată nu îşi arăta vârsta. Se juca cu mine, îmi spunea că este majoră, era destul de dezvoltată. Pe atunci eu eram însurat, aveam o carieră muzicală în ascensiune. M-a ispitit, este o femeie frumoasă. Am divorţat pentru ea şi am avut o relaţie de doi ani şi ceva. S-a certat cu fosta mea soţie pentru mine, era posesivă şi extrem de îndrăgostită. Totuşi, a fost o perioadă frumoasă’, a mărturisit Giovanni, tatăl lui Nicos de la ‘Puterea dragostei’, potrivit wowbiz.ro.

citește și...