Alina Laufer și-a aniversat gemenii născuți prematur! A dat o petrecere pe cinste pentru micuți

12.08.2021, 10:47
Alina Laufer și-a aniversat gemenii născuți prematur! A dat o petrecere pe cinste pentru micuți
Alina Laufer și-a aniversat gemenii născuți prematur! A dat o petrecere pe cinste pentru micuți

Alina Laufer și-a aniversat gemenii născuți prematur! Micuții Davina şi Nathaniel au împlinit șase luni, iar mămica lor le-a organizat o petrecere acasă. 

Alina și Ilan Laufer sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți pentru prima dată! Deși blondina a născut prematur la Maternitatea Giuleşti, cei doi au dezvăluit că își mai doresc copii.

Alina Laufer și-a aniversat gemenii născuți prematur!

Pentru că a petrecut foarte mult timp în spital, Alina Laufer s-a împrietenit cu mămicile care au născut în același timp cu ea. Drept urmare, vedeta a organizat un party în grădina casei, iar invitații s-au distrat pe cinste.

‘Weekendul trecut am decis să facem la noi în curte o reuniune între prieteni. Ca să respectăm regulile am decis că cel mai bine este să facem asta în aer liber. Întrucât eu sunt în contact cu un grup de mămici de la Maternitatea Giuleşti cu care am petrecut tot acel timp cât am stat internată,  am stat în acelaşi salon. Am invitat una dintre mămici, care a fost chiar colega mea de lângă pat, şi a venit împreună cu băieţelul ei, ca să putem face o mică reuniune între aceşti prematuri supravieţuitori care ne luminează zilele.  Eu şi Ilan ne-am organizat destul de bine.

El a făcut specialitatea casei şi anume nişte cheeseburgeri minunaţi. Eu m-am ocupat mai mult de invitaţi. Am avut noroc că mama mea a venit la noi în vizită şi a putut să ne facă cel mai bun desert din lume, specialitatea casei noastre, un brownie delicios, o negresă minunată pe care o mâncam inclusiv cu fetele în spital. Mama îmi trimitea tot timpul negresă şi toată lumea se aduna la mine în salon că se ştia deja’, a declarat Alina Laufer pentru Click! 

La emisiunea ”Teo Show”, Alina Laufer a explicat cum se descurcă cu creșterea gemenilor.

“Ne descurcăm onorabil și fără bonă. Eu nu pot să-mi las copiii cu altcineva, nici cu bunicii. Nimeni nu-i liniștește ca mine. Noi le facem băiță, noi stăm cu ei. Am fost cu cortul cu ei, cu rulota, la țară. Ne-am dus pe malul râului cu ei. Ei, fiind alăptați de mine, nu mi-e frică, au imunitate. Nathaniel e mai plângăcios. Davina e mai independentă, dar Nathaniel e lipit de mine, stă numai la mine în brațe. Davina râde non stop, și Nathaniel e tot timpul încruntat. Noaptea se trezesc pe la 3-4, mănâncă și se culcă la loc. Sunt foarte cuminței. Nu aș da experiența asta pentru nimic în lume”, spunea Alina Laufer, la Teo Show.

citește și...