Alina Laufer, blocată în Miami. ”A trebuit să-mi reconfigurez toată viața”

08.06.2020, 15:23
Alina Laufer, blocată în Miami. ”A trebuit să-mi reconfigurez toată viața”
Alina Laufer, blocată în Miami. ”A trebuit să-mi reconfigurez toată viața”

Alina Laufer a făcut mărturisiri despre cum este viața sa din America din cauza pandemiei de coronavirus care a afectat întreaga planetă.

Alina Laufer este fosta soție a cântărețului Jorge, împreună cu care are o fiică. În prezent, Alina este căsătorită cu Ilan Laufer. De ceva vreme, Alina Laufer este stabilită în America, la Miami.

Vedeta a mărturisit că pandemia de coronavirus le-a dat viața peste cap ei și familiei sale. Alina a explicat că încearcă să se întoarcă în România cu familia, însă zborurile spre Europa sunt amânate zilnic.

“Suntem refugiați aici în America. Cu fiecare zi care trece noi suntem aici și nu știm ce se întâmplă în ziua de mâine. Slavă Domnului, suntem niște persoane responsabile și nu suntem aici fără resurse, dar în același timp nici nu ne sunt deschise zborurile. Dacă nu am avea resurse suficiente să stăm aici, nu știm ce am face.

Tot primesc mesaje cu zboruri de repatriere din America, în Republica Moldova, s-au anulat zborurile de nu știu câte ori până acum, deja nu mai pot! Ilan are partidul în România, noi suntem în America legați de mâini și de picioare, tot ce putem face este pe Zoom. A trebuit să îmi reconfigurez toată viața”, a declarat Alina Laufer pentru click.ro.

Vor să revină în țară

Alina Laufer a explicat că încearcă să se întoarcă în România cu familia, însă zborurile spre Europa sunt amânate zilnic.

”Vrem să revenim în România, dar este ceva nesigur. Companiile aeriene anulează zboruri în fiecare zi, nu suntem într-o stare critică, astfel încât să ne repatriem urgent. Am sunat la consulat, nu am un răspuns concret, nu știu de niciun zbor care să ofere repatriere cetățenilor români precum noi în România.

Practic suntem blocați aici!… Primul zbor pe care îl avem acum confirmat este pe 13 iunie. În ultima săptămână am avut un zbor confirmat pe 4 iunie, unul pe 10 iunie, acum avem pe 13 și ne rugăm la Dumnezeu să fim pe zborurile alea!”, a mai completat vedeta pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...