Alina Laufer a aflat sexul gemenilor! De ce nu vrea să nască în România

04.11.2020, 12:41
Alina Laufer a aflat sexul gemenilor! De ce nu vrea să nască în România
Alina Laufer a aflat sexul gemenilor! De ce nu vrea să nască în România

Alina Laufer este în culmea fericirii de când a aflat că este însărcinată! Soția lui Ilan Laufer este deja gravidă în 16 săptămâni și va aduce pe lume o pereche de gemeni.

Alina Laufer este însărcinată pentru a doua oară. Actualul ei partener, Ilan Laufer, a anunțat bucuros bucuros pe pagina lui de Facebook că va deveni tătic, chiar în ziua în care a împlinit 37 de ani. La 38 de ani, Alina Laufer va aduce pe lume gemeni. Recent, cei doi au aflat și sexul bebelușilor.

Alina Laufer a dezvăluit sexul gemenilor

‘Am aflat că vom avea băiat și fată, așa că bucuria este dublă și suntem foarte fericiți. Sunt însărcinată în 16 săptămâni și m-am îngrășat 4 kilograme. Am poftit la piftie de curcan și trebuie să recunosc că mănânc ceva mai mult în perioada asta’, a mărturisit Alina Laufer, pentru CIAO.RO. 

Fosta soție a lui Jorge a rămas însărcinată după mai multe fertilizări in vitro, în ultimii opt ani. Sarcina decurge foarte bine, iar Alina Laufer ia în calcul să nască gemenii în străinătate, de teamă să nu se infecteze cu coronavirus în România.

Ea a dezvăluit că ar vrea să își aducă copiii pe lume la o clinică din Israel. Alina Laufer va deveni iar mamă, anul viitor, în luna aprilie. Blondina mai are o fetiță, pe Karina, din căsnicia cu solistul Jorge.

‘Suntem foarte fericiți. Ilan este foarte bucuros și chiar vorbeam și spuneam că am recuperat acum cu aflarea veștii că vom avea gemeni toată perioada în care am suferit 8 ani de zile pentru că nu reușeam să devenim părinți. De-acum încolo o să ne pregătim cum se cuvine!’, declara Alina Laufer, în urmă cu două luni.

Alina și Ilan Laufer s-au întors definitiv în România

‘Da, ne-am întors. Definitiv… Știi cum e, definitiv e un termen relativ. Ne-am mutat acolo ca să desfășurăm programul economic pentru companiile românești care doresc să demareze un business în Statele Unite. Am stat în cartierul Aventura. Era un cartier destul de liniștit, nu era precum Miami Beach’, a spus ea la PRO TV.
citește și...