Alin Sălăjean, declarații după participarea la ”Survivor România”. ”Am fost singurul concurent de acolo care purta verighetă”

05.03.2021, 14:23
Alin Sălăjean, declarații după participarea la ”Survivor România”. ”Am fost singurul concurent de acolo care purta verighetă”
Alin Sălăjean, declarații după participarea la ”Survivor România”. ”Am fost singurul concurent de acolo care purta verighetă”

Alin Sălăjean, fost concurent la emisiun ea ”Survivor România”, a povestit cum a fost participarea lui la concursul filmat în Republica Dominicană și difuzat de Kanal D.

Alin Sălăjean a fost unul dintre concurenții care au făcut parte din echipa Războinicilor de la emisiunea ”Survivor România”. Acesta a părăsit competiția din cauza unor probleme medicale. Alin Sălăjean a spus ce a însemnat pentru el experiența de la ”Survivor România” într-un interviu pentru click.ro.

”Când am plecat am simțit că trebuie să schimb câteva lucruri la mine ca om. Având liniște, neavând tehnologie, m-am analizat din toate punctele de vedere și mi-am dat seama că trebuie să rezolv câteva probleme. Nu știam să încasez lucrurile negative, mă consumau foarte mult. Acum știu să încasez, să gestionez părerile negative și am venit mai modest decât am plecat. Am fost atacat și reacțiile mele au fost pline de iubire. M-am întors mai umil, în sensul bun al cuvântului. Am depășit multe limite. Multă lume nu știa că aveam frică de avion, mergeam și în concediu cu mașina. Am învins frica în momentul în care am pășit în aeroport. Eu nu stăteam la soare, pentru că aveam pielea mai sensibilă, am depășit frica de soare”, a declarat fostul concurent.

Alin Sălăjean, declarații după participarea la ”Survivor România”. ”Mi-a fost foarte greu fără soția mea”

Alin Sălăjean a afirmat că pe durata participării la ”Survivor România” i-a fost foarte dor de soția sa, Diana. De altfel, Alin a afirmat că a fost singurul concrent care a stat cu verigheta pe deget.

”Da, este adevarat. Am fost singurul concurent de acolo care purta verighetă, dintre cei căsătoriți. Fără ea pe deget nu știam dacă o să rezist. Mi-a fost foarte greu fără soția mea, m-a durut carnea pe mine, dar nu mă bucur că am venit mai devreme acasă. Îmi doream să ajung până în finală și, de ce nu, cu premiul cel mare în mână”, a declarat el.

Alin Sălăjan a comentat și pe marginea faptului că partenera sa de viață a afirmat că îi place de Zanni, din echipa Faimnoșilor de la ”Survivor România”: ”La noi în căsnicie gelozia este la un nivel minim. Eu o susțin pe Diana în ceea ce spune. Dacă îi place de Zannidache în continuare, când va veni acesta acasă, o să îi pun în legătură să se cunoască, pentru că am discutat cu acesta că vom ține legatura. Dacă mă acceptă și pe mine la o eventuală cafea, voi merge, dacă nu, nu va fi o problemă. Nu sunt gelos”.

citește și...