Alin Oprea și iubita tinerică au împlinit doi ani de relație. Au sărbătorit cu mare fast

06.05.2021, 15:26
Alin Oprea și iubita tinerică au împlinit doi ani de relație. Au sărbătorit cu mare fast
Alin Oprea și iubita tinerică au împlinit doi ani de relație. Au sărbătorit cu mare fast

Alin Oprea este un bărbat fericit și împlinit, după ce a cunoscut-o pe Medana, actuala lui iubită. Cei doi au împlinit recent doi ani de relație și au sărbătorit fericitul eveniment. 

Solistul de la Talisman este tare îndrăgostit, așa că i-a făcut Medanei o surpriză de neuitat. I-a dăruit un buchet de 1.500 de trandafiri, iar tânăra i-a preparat două torturi delicioase.

Alin Oprea și Medana, doi ani de relație

‘Tocmai s-au împlinit doi ani de la momentul care urma să-mi schimbe total viața, de la momentul în care am început să înțeleg ce înseamnă cu adevărat iubirea, respectul și demnitatea, de la momentul în care am realizat că nu este de ajuns să îmbătrânești frumos lângă cineva, ci mai mult decât atât, că poți întineri de-a dreptul lângă cineva care îți oferă ceea ce sufletul, mintea și trupul tău au atâta nevoie. S-au împlinit doi ani de la prima întâlnire aparent întâmplătoare cu iubita mea Medana, un moment magic în care am simțit amândoi acea chemare pe care o așteptam de o viață’, a spus Alin Oprea pentru Click!

Alin Oprea a divorțat de mama copiilor săi

Alin Oprea se află în plin divorţ de soţia lui, Larisa, după 22 de ani de căsătorie şi 23 de relaţie. Cei doi au împreună doi copii. Divorţul lor se dispută în instanță, iar prima înfăţişare a avut loc în data de 15 februarie 2021. Artistul vrea să-i retragă acesteia numele de familie, fiind deranjat de faptul că aceasta se folosește încă de numele lui.

“Mă deranjează că se prezintă la tv cu numele meu de familie! Pe mine nu mă intereseză cu ce se ocupă ea în Anglia, este job-ul ei, treaba ei, doar că ea s-a folosit și se folosește în continuare de numele meu, motiv pentru care și trage cu dinții de el. Nu există apariție publică a ei în care să nu fie vorba despre mine sau să nu apară vreo imagine cu mine, împotriva voinței mele. Toată viața, numele meu a fost tras în jos de Larisa, însă acum a venit în sfârșit momentul ca acest lucru să se încheie. Nu-mi doresc neapărat să o dau în judecata, dar, dacă nu înțelege de bunăvoie, voi apela la toate căile legale de a-mi proteja numele și imaginea”, a declarat Alin Oprea.

citește și...