Alin Oprea e categoric: ”Nu accept șantajul pentru niciun bănuț”

16.09.2020, 09:00
Alin Oprea e categoric: ”Nu accept șantajul pentru niciun bănuț”
Alin Oprea e categoric: ”Nu accept șantajul pentru niciun bănuț”

Cântărețul Alin Oprea, solistul trupei Talisman, a vorbit din nou despre scandalul în care este implicat cu fosta sa parteneră de viață, Larisa, împreună cu care are doi copii.

Alin Oprea a fost prezent în platoul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena 1, unde a făcut noi declarații despre scandalul dintre el și Larisa, fosta sa soție. Potrivit spynews.ro, Larisa l-ar fi amenințat pe Alin Oprea pentru a obține ce își dorește din punct de vedere material.

Cântărețul a afirmat că nu este dispus la nici o negociere cu fosta soție pentru a rămâne cu un imobil în plus.

„Ea știa că eu am pe cineva, de un an de zile. Dacă nu ar fi fost tot războiul ăsta, nici infidelitățile ei nu ar fi ieșit la iveală. Nu accept șantajul pentru nici un bănuț. Nu sunt dispus la negocieri”, a declarat Alin Oprea.

Alin Oprea a vorbit și despre comportamentul Larisei, afirmând că aceasta era temperamentală. De altfel, în trecut, Larisa a lovit un paznic de la școala unde învăța unul dintre copiii lor, bărbatul având nevoie de îngrijiri medicale.

„Un motiv de nemulțumire a fost în permanență comportamentul ei exploziv. Am acceptat. Doar nu mă despărțeam de ea că era mai agresivă”, a mai declarat Alin Oprea la emisiunea ”Xtra Night Show”.

Mesajul transmis de Alin Oprea fanilor săi

Pe contul său de socializare, Alin Oprea le-a transmis un mesaj celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. Artistul a ținut să le muțumească acestira pentru susținerea pe care i-au acordat-o în toată această perioadă.

”Puternic, liber și cu credință, privesc înainte cu încredere și înapoi cu compasiune. Sunt mândru de toate eforturile, sacrificiile și dăruirea oferite familiei mele, chiar dacă recunoștința lipsește cu desăvârșire. Nu am făcut nimic pentru a cere ceva în schimb, am făcut din iubire.

Talismanul meu sunteți voi, prietenii mei din toată țara. Ne-am apucat de piese noi, creativitatea a revenit la cote maxime. Vă iubesc și vă Respect ! Mulțumesc pentru susținere!”, a scris artistul în mediul online.

citește și...