Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea, a lovit paznicii de la școala unde învăța unul dintre copiii lor

15.09.2020, 13:23
Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea, a lovit paznicii de la școala unde învăța unul dintre copiii lor
Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea, a lovit un paznic de la școala unde învăța unul dintre copiii lor

Larisa, fosta parteneră de viață a lui Alin Oprea, a fost protagonista unui incident extrem de neplăcut la școala unde învăța unul dintre copii cuplului.

Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea, a fost filmată cântăreț în timp ce făcea scandal cu paznicii unui liceu, la care învăța unul dintre cei doi copii ai lor. Imagini au fost făcute publice la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, anunță spynews.ro.

Larisa i-a lovit pe paznicii de la școală după ce ei și lui Alin li s-a interzis accesul în instituția de învățământ fără buletin, pentru că așa erau regulile. Larisa ar fi insistat că poate intra și fără buletin.

„Era serbarea copilului, eu venisem să intru și mi s-a explicat că nu poate intra nimeni fără buletin și paza era întărită. Așa erau regulile”, a spus Alin Oprea.

Conform sursei citate, unul dintre paznici ar fi fost lovit așa de tare încât s-a l,ovit de un calirifer și a leșinat, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de urgență.

„Când am ajuns acolo, ceea ce ați văzut. N-aveai ce să intervii că oamenii nu erau ei agresivi, ei stăteau și erau agresați. Ce era să fac, să intru și eu și să le dau și lor?”, a mai povestit Alin Oprea.

Alin Oprea a rămas fără bani din cauza fostei neveste

La aceeași emisiune, Alin Oprea a afirmat că a rămas fără bani, după separarea de Larisa, dat fiind că i-au fost blocate conturile bancare.

”Toate conturile sunt blocate și eu sunt scos de la împuternicit, acolo unde erau bani. Nu m-am așteptat niciodată că cineva, soția, susținută de copii, să facă așa ceva. Nu suntem dușmani. Sigur, toate lucrurile acestea nu vor rămâne așa, deși eu acum sunt păgubit”, a spus cântărețul, citat de sursa menționată mai sus.

”Stăteam într-o seară la restaurant, după ce am plecat de acasă, și mă gândeam dacă mai am bani și de felul doi. Sigur, m-am descurcat, am plecat într-un turneu la mare, unde se câștigă puțin, dar se câștigă. Am stat toată vara la un hotel all inclusive, unde am și cântat. Dar e foarte frustrant, ca la un moment dat, să ajungi din ce ai fost, ca un boschetar. E strigător la cer!”, a adăugat el.

citește și...