Alin Oprea, declarații după ce s-a spus că s-a separat de soție. ”Nu e o formă ușoară de conviețuire”

15.07.2020, 13:05
Alin Oprea, declarații după ce s-a spus că s-a separat de soție. ”Nu e o formă ușoară de conviețuire”
Alin Oprea, declarații după ce s-a spus că s-a separat de soție. ”Nu e o formă ușoară de conviețuire”

Cântărețul Alin Oprea, de la trupa Talisman, a făcut declarații după ce s-a speculat că s-ar fi despărțit de partenera lui de viață, Larisa.

Despre separarea dintre Alin Oprea și partenera lui de viață, Larisa, au apărut zvonuri că s-ar fi despărțit după ce pe pagina de Facebook a acesteia a apărut la status că este singură.


Alin Oprea a făcut declarații despre situația sa și a soției sale, care se află în Anglia, alături de copii, la o emisiunea de la Antena Stars.

”Atunci când există sentimente, comunicare și interese comune, lucrurile sunt destul de ușor de menținut. Larisa stă în Londra și copiii sunt tot acolo la școală. Melisa e încă minoră și trebuie să stea cu ea acolo, iar eu îmi desfășor activitatea aici pentru că pregătesc o școală de muzică, care va demara în septembrie, dacă dă Dumnezeu să se termine cu pandemia, lucrez la piesele noi pe care vreau să le termin de foarte mult timp, dar nu am avut timpul necesar să mă aplec asupra lor fiind tot plecat în turnee”, a declarat Alin Oprea, citat de spynews.ro.

”Nu e o formă ușoară de conviețuire, dar este singura benefică pentru copii. Avioanele circulă, se fac trei ore până la Londra, ei vin des, eu mă duc destul de des. Asta cu videocall-urile este o invenție foarte bună. Nu aș zice că am simțit neapărat foarte multe momente sensibile”, a adăugat artistul.

Au aniversat 22 de ani de mariaj anul acesta

Alin Oprea, solistul de la Talisman, și soția lui, Larisa, au aniversat 22 de ani de căsnicie.

”Se împlinesc 22 de ani de la nunta noastră. Au fost 23, pentru că suntem împreună de 23 de ani, frumoși, chiar dacă în ultimii trei ani nu mai locuim împreună ne vedem de câte ori putem, zboară el la noi, zburăm noi acasă. Avem doi copii minunați, o familie unită și împlinită. Ne-am cunoscut pe data de 30 noiembrie la un concert Talisman, în Buzău, orașul meu natal. Eu sunt aici, dar vorbim în fiecare zi”, a declarat soția lui Alin Oprea în urmă cu câteva luni.

 

 

citește și...