Alice de la ”Survivor România”, pusă la zid de colegi. ”A fost cineva între noi care nu și-a dorit să câștigăm”

29.03.2020, 10:55
Alice de la ”Survivor România”, pusă la zid de colegi. ”A fost cineva între noi care nu și-a dorit să câștigăm”
Alice de la ”Survivor România”, pusă la zid de colegi. ”A fost cineva înte noi care nu și-a dorit să câștigăm”

Alice, una dintre componentele echipei Răzbinicilor de la show-ul ”Survivor România”, de la Kanal D, a fost pusă la zid de colegii ei după ce aceștia au pierdut jocul de imunitate în fața echipei Faimoșilor.

Alice a pierdut puncte pe traseu, motiv pentru care coechipierii săi din echipa Războinicilor au taxat-o extrem de dur.

După înfrângere, Cristi a avut cuvinte dure la adresa celei mai noi concurente din show-ul Survivor, Alice.

„Nu vreau să fiu răutăcios, dar a fost cineva in echipa noastra care nu cred ca si-a dorit sa castigam azi. Este vorba despre Alice. Nu e prima data, am incercat sa fiu diplomat, nu e primul joc in care se intampla asta. Aici nu este balet, aici suntem Războinici si nu ne cerem acasa. Ea asta a facut de prima data”, a spus Cristi despre Alice, potrivit wowbiz.ro.

Alice a replicat:

”Cristi vorbeste in locul meu. Il las sa gandeaca si sa hotarasca in locul meu, eu nu vreau sa mă cert. In momentul in care el nu aduce puncte, eu nu consider ca trebuie sa ma iau de el, il incurajez. Eu daca nu aduc puncte, sunt criticata”.

„Nimeni nu vrea sa fie rautacios, problema cu punctul pierdut de Alice nu a fost ca a pierdut punctul, ci ca s-a lasat batuta, desi avea o bila acolo. Am vazut-o cum mergea acolo, a luat doua mingi, nu a mai luat-o pe a treia. S-a vazut pe ea ca nu mai putea sa mai duca, nu asta vrem aici, vrem sa luptam pana lesinam. Problema nu e ca a pierdut punctul, Cristi a pierdut trei puncte”, a comentat și Emanuel despre colega lui din echipa Războinicilor.

citește și...