Alexia Eram, despre banii primiți de la părinți. ”Niciunul nu a fost atât de darnic”

17.08.2022, 17:16

Alexia Eram a vorbit despre banii pe care îi primea de la părinți. În prezent, vedeta se descurcă singură din punct de vedere financiar.  Tânăra a mărturisit că părințîi ei nu au fost darnici, ci au fost destul de stricți. ” Niciunul nu a fost atât de darnic.  Niciunul nu pot să zic că a fost foarte darnic, au fost destul de stricți”.

Fiica Andreei Esca a ajuns în punctul în care a reușit să se întrețină singură. De trei ani,  vedeta este creator de conținut și are o firmă de consultanță și comunicare.

Iubita lui Maro Fresh spune că părințîi ei au învățat-o cum să prețuiască banii și să nu îi arunce în stânga și dreapta.

”Niciunul nu a fost atât de darnic”

„Mama, dar niciunul nu a fost atât de darnic. Tot timpul au știut să mă educe în așa fel încât să înțeleg cât de greu se fac banii și că trebuie să muncești pentru acel lucru. Niciunul nu pot să zic că a fost foarte darnic, au fost destul de stricți”, a spus ea.

Vedeta își permite oricând să plece într-o vacanță și să cumpere orice haină sau accesoriu își dorește Tânăra a mărturisit că, astfel, a învățat cum să fi mai chibzuit, pe ce trebuie și pe ce nu trebuie să îi cheltui.

”Trebuie să te gândești dinainte, trebuie să fii mai organizat”

„Cred că se fac aproape trei ani. Este foarte bine, în sensul în care când pleci undeva nu mai ești așa flower power. Trebuie să te gândești dinainte, trebuie să fii mai organizat, ai responsabilități, pentru că știi că nu poți să iei orice vrei fără să te gândești înainte. Dar e foarte frumos pentru că faci ce îți dorești, pentru că e munca ta, sunt banii tăi, mi se pare foarte tare”, a mărturisit Alexia Eram.

citește și...