Alexandru Arșinel, dezvăluiri fără perdea: ‘Toată familia fiului meu cel mare a avut Covid’! Cum se simte soția lui paralizată

26.03.2021, 12:38
Alexandru Arșinel, dezvăluiri fără perdea: 'Toată familia fiului meu cel mare a avut Covid'! Cum se simte soția lui paralizată
Alexandru Arșinel, dezvăluiri fără perdea: 'Toată familia fiului meu cel mare a avut Covid'! Cum se simte soția lui paralizată

Alexandru Arșinel a făcut dezvăluiri șocante despre familia lui! Actorul a mărturisit că familia fiului său cel mare a fost infectată cu coronavirus. 

Pentru a se proteja, atât el, cât și soția lui Alexandru Arșinel, Marinela, s-au vaccinat anti-COVID. Partenera de viață a actorului este imobilizată la pat de mai bine de patru ani, fiind complet paralizată.

Alexandru Arșinel și soția lui s-au vaccinat anti-COVID

”Sunt bișinor, m-a ferit Dumnezeu cu pandemia asta. M-am vaccinat. Doctorii, care merg acasă să facă vaccinul la persoanele cu handicap, au zis sa facă la toată familia. Soția mea este complet paralizată, în afară de mâna dreaptă. I-au făcut și ei, mi-au făcut și mie. Și eu am handicap de gradul doi. Ne împotrivim cum putem acestei jigodii de virus, care a fost aruncat în aer. Familia lui Bogdan, băiatul meu cel mare, a fost atacată toată de Covid”, a povestit actorul la emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV.

De asemenea, Alexandru Arșinel a răbufnit și la adresa celor care au spus că are o pensie uriașă. Actorul a explicat că are pensie de handicap după ce a suferit un transplant de rinichi. Și soția lui are certificat de handicap în urma unui accident tragic. A coborât pe scări, i s-a agăţat tocul şi a căzut în cap.

“Soția mea are certificat de handicap. Și eu am certificat de handicap de când am făcut transplantul. E pe o linie de rezistență, de auto încurajare. Cu toții suntem în jurul ei. Suntem o familie care avem motive să ne bucurăm că trăim”, a mai declarat actorul.

Ce pensie ce încasează actorul

Alexandru Arșinel încasează de la stat 8.936 lei pe lună. El deține un apartament de 225 metri pătrați în București și două case de vacanță, la Sinaia și Crevedia. De asemenea, actorul are patru terenuri, dar şi o treime din casa părintească de la Dolhasca.

„S-a format un grup de persoane care trăiesc din treaba asta. M-a omorat pe mine și pe Florin (n.r. Piersic). Am 82 de ani și am obținut o indemnizație de merit si o pensie după 70 de ani de muncă. Dacă mă justific, înseamnă că mă simt vinovat. Bă, da e pensia mea, ce m-am dus să îi plătesc pe ăia să-mi facă pensia mai mare? Dacă ar fi să mă supăr și să intervin la modul legal, le-aș cere despăgubiri de milioane. Induc lumea în eroare, creează o falsă imagine a mea. Cei care ne poartă de sunt născuți cu suflet de jigodii! Nu vine nimeni să facă pomană cu pensiile în România, bă tâmpiților!”, a mai declarat maestrul, la Prima TV.

 

citește și...