Alexandra Ungureanu se confesează. ”Sunt iar singură de o bucată de vreme şi am hotărât să nu mai am nicio aşteptare la acest capitol”

20.07.2021, 15:02
Alexandra Ungureanu se confesează. ”Sunt iar singură de o bucată de vreme şi am hotărât să nu mai am nicio aşteptare la acest capitol”
Alexandra Ungureanu se confesează. ”Sunt iar singură de o bucată de vreme şi am hotărât să nu mai am nicio aşteptare la acest capitol”

Cântăreața Alexanda Ungureanu, în vârstă de 39 de ani, a făcit dezvăluiri despre viața sa personală. Acesta a afirmat că este singură de ceva timp. De asemenea, artista a vorbit și despre cum i-a schimbat viqaața participarea la show-urile de televiziune. Vedeta a fost concurentă la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, dar a concurat și în cel de-al patrulea sezon al emisiounii ”Asia Express”, alături de mama sa.

Alexandra Ungureanu este o cunoscută cântăreață. Vedeta a participat la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, pe care a și câștigat-o. De asemenea, artista a făcut parte, alături de mama sa, din show-ul ”Asia Express”, sezonul 4, de la Antena 1, ale cărui filmări tocmai ce s-au încheiat.

Despre viața sa sentimentală, dar și despre cum i s-a schimbat viața după participarea la emisiuni de televiziune a făcut cântăreața declarații într-un interviu pentru publicația Formula AS.

Alexandra Ungureanu se confesează. ”Încă duc lupte, încă am îndoieli”

”Personal, încă duc lupte, încă am îndoieli. Încă nu ştiu să asimilez pe deplin acest succes, mă tulbu­ră prezenţa lui. Este foarte ciudat să te vezi radiind pe ecran, să fii mândră de tine, dar totuşi să-ţi pui întrebări dacă asta este calea corectă. Poa­te şi soli­tu­dinea are doza ei de vină în aceste stări. Sunt iar singură de o bucată de vreme şi am hotărât să nu mai am nicio aşteptare la acest capi­tol. Las tim­pul să le aşeze cum vrea el. Este cum îţi spu­neam la început, deşi admirată mai mult ca nicio­dată, sunt aceeaşi Alexandra: mereu în cău­tări, ni­ciodată pe deplin mulţumită, plină de între­bări şi frământări”, a mărturisit Alexandra Unguereanu.

Cântăreața a explicat și cum s-a schimbat viața sa după ce a participat la ”Bravo, ai stil! Celebrities”: ”Dintr-odată, producătorii TV mă văd capabilă de orice, lucru care nu se întâmpla mai deloc înainte… Cât despre „Bra­vo, ai stil!”, o spun cu toată sin­ceritatea: faptul că am participat a în­semnat deja un plus pentru mine, fiind­că am avut curaj să ies din zona de confort, să mă expun aşa cum nu o mai făcusem niciodată… Nu mă vedeam capabilă să fac asta, să mă las descoperită în toată vul­nerabilitatea mea, rămânând, totuşi, ace­eaşi Alexandra Ungu­reanu. Să şi câş­tig?! Uaaau! Lumea zice că tele­viziunea e pe ultima sută de metri, că Internetul o sufocă, doar că la noi încă nu e chiar aşa. Spun „încă”, pentru că o vreme televi­ziunea va mai re­zista în România, deoarece suntem un popor destul de conservator. Dar schimbări apar deja. Văd oa­meni de televi­ziu­ne care au azi aşa-numitele „podcast-uri online”. Ei bine, ele sunt mult mai bune, mai pline de conţinut, mai sensibile decât orice emisiune TV pe care acele persoane le-au avut vreodată. Compli­cată treabă! Un lucru e cert: televiziunea m-a adus în centrul atenţiei, poate chiar mai mult decât mu­zica, iar preocuparea mea principală acum este să-mi fac loc cu succes în mediul online”.

citește și...