Alexandra Ungureanu, despre participarea la ”Asia Express”. ”Ne-a fost pusă greu la încercare relația mamă-fiică”

29.09.2021, 11:29
Alexandra Ungureanu, despre participarea la ”Asia Express”. ”Ne-a fost pusă greu la încercare relația mamă-fiică”
Alexandra Ungureanu, despre participarea la ”Asia Express”. ”Ne-a fost pusă greu la încercare relația mamă-fiică”

Cântăreața Alexandra Ungureanu, în vârstă de 39 de ani, a participat la emisiunea ”Asia Express”, sezonul 4, alături de mama sa, Anca, c are are 68 de ani. Artista a povestit cât de afectată a fost relația mamă-fiică după participarea la emisiunea respectivă. ”Ne-a fost pusă greu la încercare relația mamă-fiică”, a afirmat ea.

Alexandra Ungureanu este una dintre vedete care concurează la show-ul ”Asia Express”, sezonul patru, de la Antena 1. Artista face echipă cu mama sa, Anca.

Despre participarea la emisiunea respectivă a vorbit Alexandra Ungureanu în cadrul unui nterviu pentru click.ro.

Alexandra Ungureanu, despre participarea la ”Asia Express”. ”Relația n-are cum să se strice iremediabil”

Alexandra Ungureanu a explicat că relația cu mama sa nu a fost afectată de participarea la ”Asia Express”, dear a fost pusă la încercare. ”Nu, dar a fost foarte frumos, ne-a fost pusă greu la încercare relația mamă-fiică, dar știi cum e. Relația n-are cum să se strice iremediabil. Pentru că oricât ne-am certa și oricât de diferite suntem noi, clar ne iubim și ne vrem binele una alteia. Doar că fiecare are modalitatea ei de a pune în practică drumul asta, strategia ei”, a declarat cântăreața.

Alexandra Ungureanu a mărturisit că nu locuiește cu mama sa, dar se vizitează frecvent și vorbesc zilnic la telefon: ”Nu, dar ne vizităm aproape zilnic sau ne auzim la telefon. Mama este de loc din Vrancea, iar în București a venit din 2010”.

Cine concurează în cel de-al patrulea sezon ”Asia Express”

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

citește și...