Alexandra Dinu, noi detalii despre fiul său, Mario Mutu. ”Având în vedere că eu l-am crescut singură…”

27.02.2021, 13:53
Alexandra Dinu, noi detalii despre fiul său, Mario Mutu. ”Având în vedere că eu l-am crescut singură...”
Alexandra Dinu, noi detalii despre fiul său, Mario Mutu. ”Având în vedere că eu l-am crescut singură”

Alexandra Dinu a dat noi detalii desre relația cu fiul său, mario, pe care îl are din mariajul cu fostul fotbalist Adrian Mutu.

Fostul fotbalist Adrian Mutu a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, Mario. Alexandra Dinu a vorbit despre relația cu băiatul său în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru libertateapentrufemei.

Întrebată dacă își amintește cum era ea la vârsta pe care fiul ei o are acum, Alexandra Dinu a răspuns: ”Încă de când eram mică, visam cu ochii deschiși și mă fascina gândul de a intra în pielea altor personaje. Așa că la 17 ani am jucat în primul film de cinema, al lui Radu Muntean, iar ulterior începeam să lucrez în televiziune, ca prezentator. Prin urmare, la vârsta lui Mario eram la perioada în care făceam primii pași în cariera pe care mi-o doream dintotdeauna”.

Alexandra Dinu, noi detalii despre fiul său, Mario Mutu. ”Legătura noastră este una foarte puternică”


Alexandra Dinu a mărturisit că aere o legătură puternică cu fiul său, mario, și că comunicarea dintre ei este foarte bună.

”Având în vedere că eu l-am crescut singură, legătura noastră este una foarte puternică. Comunicăm foarte mult, ori de câte ori vine la mine pentru un sfat, știe că-l poate găsi, dar știe și că îi las posibilitatea să descopere unele lucruri pe cont propriu și că are libertatea de a alege ceea ce își dorește. Întotdeauna mi-am dorit ca el să aibă încredere în propriile puteri și să știe că îi sunt alături oricând are nevoie”, a spus vedeta.

”În primul rând, el este acum în clasa a XII-a, așa că este foarte atent la absolvirea liceului și la alegerea planurilor pentru ceea ce va urma. Totodată, este pasionat de sport. Este la vârsta la care vrea să cunoască, să înțeleagă lumea și să se bucure de tot ceea ce este în jurul lui. Este la vârsta la care descoperă iubirea. Iar eu sunt aici să-l încurajez, să îi ofer sfaturi și să mă bucur alături de el… Acum că a crescut, în mod evident, petrece mai mult timp cu prietenii și mai puțin timp acasă, în afara orelor pentru școală și a momentelor când își face temele. Așa că petrecem timp împreună când luăm cina sau când vrem să stăm la povești, să aflăm ce a făcut fiecare și să ne sfătuim pe anumite teme. Nici nu este nevoie de ceva anume pentru a simți acea fericire că îmi este aproape”, a completat Alexandra Dinu.

citește și...